Analiza

HPDesignjet.net oferă recompensă pentru cea mai veche imprimantă din Marea Britanie

• Bookmarks: 17489


HPDesignjet derulează o campanie pentru a găsi cel mai vechi echipament de imprimare de format mare, funcțional, din Marea Britanie. Compania a invitat producătorii de signalistică, designerii, arhitecții și inginerii să participe la campanie, aceştia având șansa de a câștiga un premiu.

Site-ul HPDesignjet.net caută cea mai veche imprimantă cu inkjet de format mare, precum și cel mai vechi copiator plan de format mare, din Marea Britanie. Toți cei înscriși, indiferent de vârsta echipamentelor pe care le deţin, vor participa la o extragere pentru câștigarea noului iPad 2.

“Suntem implicați în această industrie de mai bine de 30 de ani și am văzut multe tehnologii evoluând la capitolele viteză de imprimare, acuratețe și culori”, declară Graham Baulch, de la HPDesignjet.net.

“Acum, suporturile variază de la tapete digitale la viniluri autocolante, textile, materiale de banner, materiale biodegradabile şi reciclabile. Fiind un furnizor important al echipamentelor de format mare, ne-am gândit că ar fi cu adevărat interesant și distractiv să arătăm cât de mult își iubesc oamenii imprimantele de format mare”, a completat Graham Baulch.

Pentru mai multe informații vizitați site-ul http://www.hpdesignjet.net/.

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
489 views
bookmark icon

Write a comment...