Eveniment

Furnizorii de sisteme de finisare au încheiat contracte majore la târgul Northprint

• Bookmarks: 20 • Comments: 1477


Expozanţii prezenţi la ediţia din acest an a târgului Northprint din Marea Britanie, majoritatea furnizori de finisare pentru segmentele offset şi imprimare digitală, au vândut mai multe echipamente decât la ediţia precedentă din 2009.

Unul dintre expozanţii care a avut cel mai mare succes în vânzările realizate la târg a fost Ricoh, care a vândut numeroase echipamente unor companii ca Platinum Print, DDL şi Horizon Digital. Un alt participant la expoziţie, furnizorul de echipamente de finisare Unibind a vândut una dintre utilajele de înfoliere low-cost FoilXpress, care a fost lansat chiar în cadrul Northprint.

Potrivit unui sondaj efectuat de compania organizatoare pe site-ul oficial, 90% dintre respondenţi văd acest eveniment ca pe o oportunitate de a face investiţii.

Printre producătorii care şi-au lansat produsele noi la Northprint se numără Tech-ni-fold, care a lansat gama Creasestream, AMS a prezentat două noi echipamente, imprimanta Speedstar 3000 label şi printerul M1 Colour Page, iar debutantul în cadrul evenimentului, Videojet, a prezentat în premieră noua gamă de cerneluri curabile UV.

Compania care a organizat evenimentul Northprint, IIR Group, a specificat la finele târgului că peste 2.250 de vizitatori şi-au făcut apariţia la ediţia din acest an; cu 40% mai mulţi faţă de numărul celor înregistraţi în 2009. Ediţia din 2011 a Northprint a avut loc între 10 şi 12 mai, în oraşul Harrogate din Marea Britanie, devenind o platformă populară pentru furnizorii de sisteme de finisare, care şi-au prezentat inovaţiile din segmentul offset sau imprimare digitală.

IIR Group mai organizează şi expoziţia Ipex, unul dintre cele mai mari evenimente din Europa, dedicat industriei de imprimare, offset şi media.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon1 comment
1 notes
477 views
bookmark icon

One thought on “Furnizorii de sisteme de finisare au încheiat contracte majore la târgul Northprint

    Write a comment...