Stiri

MGI, acționar majoritar la Köra-Packmat

• Bookmarks: 24563


Producătorul francez de echipamente digitale de imprimare şi finisare MGI Digital Graphic Technology a cumpărat pachetul de acţiuni majoritar la compania industrială germană Köra-Packmat Maschinenbau GmbH. MGI şi Köra-Packmat au avut o alianţă de colaborare industrială strategică încă din anul 2005, care s-a transformat prin această tranzacţie în noul „MGI Group”.

În concordanţă cu strategia sa de a dezvolta soluţii pentru imprimarea digitală, MGI a accelerat integrarea de know-how din domeniile mecanicii şi tehnicii de precizie. Astfel, grupul MGI devine unul din puţinii producători independenţi care acoperă întregul ciclu de producţie pentru dezvoltarea de maşini digitale inkjet.

„Suntem foarte mulţumiţi de achiziţia făcută,” a declarat Edmond Abergel, preşedintele MGI Group. „O dată cu evoluţia sistemelor noastre de imprimare inkjet, a devenit important să ne unim sinergiile industriale şi economice pentru o mai bună dezvoltare şi producţie a viitoarelor tehnologii de imprimare MGI. Alăturarea spiritului inovator şi creativ francez cu precizia şi calitatea germană fac din acest proiect o provocare ambiţioasă şi oportună,” a concluzionat șeful MGI.

MGI Group va prezenta la târgul drupa 2012 o gamă largă de tehnologii digitale, inclusiv noile tehnologii rezultate din această achiziţie, atât în standul MGI din Hala 4 cât şi în cel al Köra-Packmat din Hala 3. MGI este reprezentată în România de compania Grup Transilvae.

(Sursă: MGI)

Similar Posts:

24 recommended
comments icon0 comments
0 notes
563 views
bookmark icon

Write a comment...