Stiri

THIMM Group îşi extinde expertiza în imprimarea digitală: Prima presă rotativă HP PageWide T1100S din Germania

• Bookmarks: 31519


Comunicat de presă

THIMM Group (Saxonia Inferioară) îşi extinde mixul de tehnologie dedicat imprimării ambalajelor cu o presă rotativă HP PageWide T1100S, dezvoltându-şi astfel în continuare expertiza în domeniul imprimării. Maşina are o lăţime de operare de 2,80 metri şi va fi instalată la Christiansen Print (Saxonia-Anhalt). Această diviziune de afaceri a grupului se concentrează asupra preprintului pentru ambalaje şi display-uri POS. În calitate de lider pe piaţa europeană în acest segment, compania îşi asumă încă odată un rol de pionierat pe piaţa germană de carton ondulat şi vede acest lucru ca pe un pas următor important în propria transformare digitală. Christiansen Print investeşte peste 15 milioane de euro în expansiunea locaţiei Ilsenburg.

Potrivit lui Mathias Schliep, CEO Thimm Group, “Colaborăm cu HP, lider în furnizarea de tehnologie de imprimare digitală, care are zeci de ani de expertiză în acest sector. Această maşină de tipar digital ne va permite să ne extindem mixul unic de tehnologie, astfel încât să putem varia toate tehnologiile de imprimare pe care le folosim pentru ambalare şi display-uri în funcţie de cerinţele pieţei şi, de asemenea, să putem lucra intens la dezvoltarea în continuare a pieţei pentru aceste produse tipărite de înaltă calitate. Ca rezultat, putem oferi un sprijin mai personalizat şi flexibil clienţilor noştri, în marketingul produselor lor“.

Henrik Jensen, managing director la Christiansen Print, poate vedea oportunităţi de preprint foarte noi pentru industria de carton ondulat cu noua presă rotativă inkjet: “Această tehnologie funcţionează cu apă şi culori CMYK pe bază de pigment , făcând-o ideală pentru utilizarea în sectorul bunurilor de larg consum. Maşina este o extensie perfectă pentru sistemele noastre de flexo-preprint existente şi este la fel de potrivită pentru serii mici şi pentru comenzi de până la 50.000 de metri pătraţi. Prin urmare, ne va permite să răspundem tendinței loturilor de dimensiuni mai mici şi, de asemenea, nivelului ridicat de personalizare împreună cu un timp de răspuns mai rapid şi procesare mai simplă a comenzilor.” Cu noua maşină, compania va avea atunci o capacitate de preprint de aproximativ 450 de milioane de metri pătraţi. Instalarea presei rotative HP PageWide T1100S este planificată pentru anul în curs.

Christiansen Print va expune mai multe informaţii despre sistem la FachPack 2016 în Nuremberg, Hala 7 şi Standul 725. THIMM Group va expune soluţii POS imprimate digital în Hala 7A şi Standul 248/348.

Despre Thimm:

Fondat în 1949, Thimm Group este un producător de top de transport multi-materiale şi ambalaje de vânzare, display-uri POS şi decoraţiuni, precum şi produse de imprimare pentru prelucrarea industrială ulterioară. Portofoliul de produse al companiei este îmbunătăţit de o gamă largă de servicii de ambalare conexe, care acoperă întregul lanţ de aprovizionare. Peste 3000 de angajaţi în 20 de locaţii din şase ţări, generează venituri anuale de aproximativ 560 de milioane de euro.

 

Pentru informaţii suplimentare privind această categorie de produse, contactaţi echipa Grup Transilvae:

Tel.: 0744-502225 | E-mail: sales@transilvae.ro http://www.thimm.ro/

Similar Posts:

31 recommended
comments icon0 comments
0 notes
519 views
bookmark icon

Write a comment...