Tehnic

Imprimantă inkjet cu polimerizare UV LED, de la Mimaki

• Bookmarks: 10 • Comments: 41102


După ce a lansat imprimanta pe bază de inkjet cu polimerizare UV UJF-3042, în februarie 2010, Mimaki inaugurează acum versiunea îmbunătățită, UJF-3042FX, cu polimerizare UV LED.

Acesta vine la pachet cu o serie nouă de cerneluri UV și cu o opțiune pre-print automată care extinde posibilitățile și aplicațiile de design ale serviciilor de print. Echipamentul a intrat în circulație în cursul acestei luni. UJF-3042FX permite imprimarea pe suprafețe plane în format A3, de 300 x 420 mm, dar și pe materiale cu o grosime de până la 50 mm. Datorită tehnologiei UV LED, cerneala aderă la suport imediat după polimerizare. Întrucât LED-urile nu generează temperaturi ridicate, echipamentul permite imprimarea color pe aproape orice tip de material, inclusiv pe suprafețele termosensibile, cum ar fi rășina, lemnul și pielea. De asemenea, modelul utilizează cerneală albă și cerneală transparentă, care oferă o cromatică vie pe suprafețele colorate sau transparente. De exemplu, finisaje precum aplicarea de straturi pe suport și lăcuirea cu cerneală transparentă favorizează efecte vizuale impresionante.

Aplicațiile UJF-3042FX nu se opresc însă aici. Modelul permite personalizarea materialului imprimat, prin inserarea de imagini originale, fotografii și texte în ambalajele de cadouri, ecusoane și alte accesorii personale. În plus, capacitatea de a printa pe folii și carton facilitează producția prototipurilor de ambalaje flexibile și rigide, reducând fluxul de lucru ale designerilor de ambalaje. Echipamentul încorporează o opțiune pre-print, care utilizează cartușe PR-100, disponibile în mărimi de 220 și 600 mililitri).]]>

Similar Posts:

10 recommended
comments icon4 comments
4 notes
1102 views
bookmark icon

4 thoughts on “Imprimantă inkjet cu polimerizare UV LED, de la Mimaki

    Write a comment...

    Oldest
    Newest
    Most Upvoted