Stiri

KBA rămâne numărul 1 pe piaţa maşinilor de înaltă performanţă pentru tipărit ziare

• Bookmarks: 1289


 

Pe parcursul ultimilor ani, KBA Digital & Web şi-a ajustat cu succes politicile pe piaţa din ce în ce mai mică a maşinilor noi de tipărit ziare şi s-a concentrat pe segmente de piaţă aflate în creştere precum service sau print digital, funcţional şi packaging. Chiar şi aşa, locul de lider în materie de livrări de maşini de tipărit ziare de înaltă performanţă îi aparţie în continuare compania KBA, cea care a produs prima maşină rotativă de tipărit ziare. Iar portofoliul modern pe care îl deţine organizaţia demonstrează că aceasta nu vrea să renunţe la această poziţie. Anul trecut, producătorul a primit comenzi de la Mittelrhein Verlag (din Koblenz) pentru încă un Commander CT 6/2, de la Mitteldeutsche Zeitung (din Halle) şi Druck- und Pressehaus Nauman (din Gelnhausen) pentru două maşini Commander CL şi de la CPI (din insula Reunion) pentru un model KBA Cortina waterless. Pe lângă aceste comenzi, Coldset Printing Partner din Paal-Beringen (Belgia) a mai făcut o comandă pentru două echipamente Cortina la jumătatea lui decembrie.

Stefan Segger, noul director de vânzări la KBA Digital & Web, a declarat: „Având în vedere ceea ce se întâmplă pe piaţa ziarelor, suntem chiar mulţumiţi de comenzile primite. Mai sunt pec ale şi alte proiecte şi se aşteaptă luarea unor decizii curând. Când vine vorba de investiţii noi, în această perioadă clienţii sunt interesaţi de maşini flexibile şi automatizate, iar noi ne-am făcut o reputaţie excelentă din faptul că oferim exact asta cu trioul nostru format din Commander CL, Commander CT şi Cortina. Toate cele trei maşini sunt noutăţi lansate secolul current şi avem deja peste 60 instalări în Europa, America şi Asia.

În ultima perioadă, un model Commander CL a început producţia la Aschendorff, în Munster, iar un altul la Oppermann Druck und Verlag.GmbH, în Rodenberg, Germania.

Similar Posts:

comments icon0 comments
0 notes
289 views
bookmark icon

Write a comment...