Stiri

manroland instalează sisteme integrate inkjet pe rotativele Axel Springer

• Bookmarks: 19391


manroland Web Systems a anunțat că a primit o comandă de la gigantul media german Axel Springer pentru instalarea a 19 sisteme integrate de tipărire inkjet, această utilare urmând să fie implementată la toate rotativele de ziare pe care editorul le are în Germania. Aplicația integrată de tipărire inkjet, dedicată imprimării datelor variabile în producția de ziare, e pe cai mari. De altfel, Axel Springer AG a fost proiectul pilot al acestei aplicații, acesta decizând s-o adopte peste tot unde tipărește ziare. În total, în tipografiile editorului german vor fi instalate 33 de sisteme inkjet, dintre care, 23 sunt deja sau vor fi implementate de manroland.

Anton Hamm, vicepreședinte pentru divizia printcom și service a fabricantului german de utilaje tipografice, declara: „Ne bucură că am ajuns atât de departe în colaborarea noastră cu Axel Springer. Colaborând, am putut dezvolta soluția inkjet ideală în proiectele pilot pe care le-am avut în Ahrensburg și Berlin-Spandau. Cu această experiență acumulată, vom putea face implementări și la restul mașinilor clientului și vom oferi suport pentru noul model de business”.

Cu ajutorul opțiunilor noi de tipărire inkjet, ziarele pot beneficia și furniza mai multă valoare: loterii, breaking news, reclame personalizate și aplicații pe mai multe medii. Tipărirea inkjet integrată poate asigura și un flux de producție cu mult mai puțini timpi morți decât până acum, iar o altă caracteristică importantă a acestei soluții este faptul că a fost lansată în regim deschis, ceea ce înseamnă că poate lucra cu instrumente și de la alți producători, cum a fost cazul cu sistemul inkjet Prosper S30 de la Kodak (vezi imaginea de mai sus).

(Sursă: manroland Web Systems)

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
391 views
bookmark icon

Write a comment...