Default

Made in China

• Bookmarks: 22691


Compania Publicro este importator din China şi distribuitor naţional de echipamente destinate producţiei publicitare, cu certificare a calităţii managementului ISO 9001. Firma a reuşit să construiască cu toţi clienţii şi partenerii săi relaţii de afaceri bazate pe eficienţă şi profesionalism.

De multe ori reprezentanţii companiei sunt interpelaţi de clienţi cu fraza: „Oare sunt bune chinezăriile pe care le comercializaţi?”. Aceasta se întâmplă la începutul discuţiei, înainte de a lămuri faptul că produsele din China se încadrează în aceleaşi trei categorii ca restul produselor de pe glob: proaste, bune şi foarte bune. Diferenţa o face clientul şi depinde de ce informaţii solicită despre aplicaţii, caracteristici tehnice, posibilităţi de service, garanţie, pregătire şi preţ. Orice produs fără informaţii complete ajunge mai devreme sau mai târziu o mobilă cu titlu de „chinezărie”.

Însă, astăzi cele mai multe dintre produsele de pe mapamond (electronice, electrocasnice, materiale de construcţii, echipamente, jucării, accesorii, electrice etc.) sunt „made in China”! Majoritatea celor de brand sunt realizate în această ţară. De ce nu ar fi dacă în lume sunt mii de fabrici ce realizează acelaşi produs! Totuşi, oferta produselor din China este variată, iar calitatea lor nu este reflectată doar de certificări şi ambalaj, ci şi de serviciile oferite pentru asigurarea funcţionalităţii acestora în timp.

Studiază soluţii tehnice şi practice pe echipamente

Publicro a importat şi distribuit în România peste 1.000 de echipamente pentru producţia publicitară: cutter plotter-e, prese de transfer, serigrafe, tampografe, maşini folio gravatoare mecanice şi laser, printere outdoor şi indoor, dar întotdeauna a fost verifi cată calitatea lor.

Ca o analiză de funcţionalitate a acestor echipamente, după trei ani şi jumătate de vânzări reprezentanţii companiei afirmă că sunt robuste, fiabile, fără prea multe accesorizări şi butoane, dar îşi fac treaba foarte bine. Tot ei spun că problema nu trebuie căutată în echipamentul „made in China”. Soluţia reuşitei în producţia publicitară ţine de mai multe elemente: informaţiile transmise împreună cu echipamentul, de instruire, de mentenanţă şi, nu în ultimul rând, de pregătirea de bază a personalului de operare. Publicro studiază de trei ani soluţii tehnice şi practice pe echipamente astfel încât informaţiile să fi e transmise cât mai corect către clienţi pentru ca aceştia să poată utiliza cu maximum de randament echipamentele respective.

De la prezentările video, până la manuale explicite şi suportul tehnic, de la instruirea în showroom-ul Publicro, până la instalările asistate de service profesionist şi soluţiile pe aplicaţii, toate acestea fac ca echipamentele „made in China” comercializate de companie să funcţioneze corespunzător oriunde în România cu un preţ de producţie foarte mic. De aceea ei ne îndeamnă să alegem omul şi echipamentul, iar viitorul va suna bine!

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
691 views
bookmark icon

Write a comment...