Eveniment

Marabu: stand alb pentru cerneală specială la Labelexpo

• Bookmarks: 15459


La ediţia din acest an, standul furnizorului Marabu, cu un design complet alb, a inclus cernelurile cu absorbţie rapidă, printre care şi cerneala albă fără silicon, pentru serigrafie, UVSF 174.

Cerneala UVSF 174 este recunoscută pentru absorbţia rapidă şi pentru opacitate, calităţi ce întrunesc cerinţele producătorilor de etichete şi ambalaje pentru produsele cosmetice. Produsul a atras atenția vizitatorilor, demonstrând astfel că serigrafia este încă imbatabilă în ceea ce priveşte detaliile fine şi opacitatea.

Două subiecte principale s-au evidenţiat din discuţiile cu vizitatorii de la standul Marabu: primul a fost cererea mare pentru cerneluri noi şi flexibile UV inkjet pentru imprimarea digitală. În acest context, Marabu a expus cernelurile DUV-H, care sunt ideale pentru imprimarea roll-to-roll, dar şi pentru toate substraturile obişnuite pentru realizarea etichetelor.

Un alt punct atins în discuţii a fost utilizarea sistemelor UV LED de polimerizare a cernelurilor. Marabu este în măsură să răspundă acestor trenduri. Aşteptând doar o confirmare din partea producătorilor: compania a dezvoltat deja o soluție bazată pe seria Ultrapack UVC, pentru crearea unei game de cerneluri serigrafice pentru etichete şi imprimarea ambalajelor. În plus, bazându-se pe seria Ultrajet UV-H, Marabu a dezvoltat noi soluţii pentru cernelurile digitale cu polimerizare UV LED.

Datorită noilor sale produse, compania are perspective bune pentru viitor. “Deciziile noastre au fost validate: ceea ce am câştigat de la acest târg este faptul că am înţeles gradul mare de interes pentru cernelurile noastre UV LED. Asta arată că produsele dezvoltate de noi sunt cele potrivite”, afirmă Friedrich Goldner, director de marketing şi Dezvoltarea de Noi Business-uri din cadrul Marabu.

În România produsele Marabu sunt distribuite de compania Hollrom Impex. Pentru mai multe informaţii puteţi vizita site-ul furnizorului: www.hollromimpex.ro.

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
459 views
bookmark icon

Write a comment...