Default

Maşini offset Shinohara prin Unitech Electronics

• Bookmarks: 22461


Compania Unitech Electronics a fost desemnată la începutul acestui an distribuitor unic în România al maşinilor de tipar offset produse de firma japoneză Shino­hara care este pe piaţă din 1919. Unitech Electronics este cunoscută tipografilor din ţara noastră ca reprezentantă a mai multor producători de maşini tipografice, dintre care cei mai importanţi sunt Hori­zon, Maxima şi Adast. Colaborarea de 12 ani dintre Adast şi Unitech Electronics a încetat anul trecut, ca urmare a trecerii firmei Adast în proprietatea KBA.
„Unitech Electronics continuă să ofere cli­enţilor săi linii tipografice complete. Mai mult, având în vedere faptul că la liniile de finisare Horizon am adăugat acum şi maşinile de tipar offset Shinohara, care au toate piesele de producţie internă, putem spune că furnizăm linii tipografice japoneze, singurii distribuitori europeni rămânând IPA şi OVIT pentru prepress, precum şi Maxima – ghilotine”, ne-a declarat Mircea Sibianu, Unitech Electro­nics.
Maşinile Shinohara se înscriu în clasa de precizie şi calitate a industriei japoneze. Gama de dimensiuni este foarte largă, de la 370 x 520 mm la 800 x 1.100 mm, existând opt tipuri de maşini de formate diferite. Numărul maxim de grupuri de imprimare este de opt, iar viteza ajunge la 18.000 de coli/oră. Echiparea acestor maşini este la nivel de standard de top mondial, nelipsind, de exemplu, alimen­tarea automată cu plăci offset, controlul automat de registru şi cerneală, sistemul de numerotare şi cel de lăcuire etc. Mai mult decât atât, există şi posibilitatea de „printing network solution” prin care ma­şina poate funcţiona automat în linie cu ehipamente de pre-press şi de finisare.

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
461 views
bookmark icon

Write a comment...