Analiza

Material imprimabil cu HP Indigo pentru efecte 3D

• Bookmarks: 22429


Utilizatorii de prese HP Indigo vor putea în curând să imprime imagini cu efecte 3D fără să mai fie nevoie de un software suplimentar.

Substratul special creat pentru imprimări 3D putea fi folosit până acum numai pentru prese offset. Produsul este comercializat de firma britanică Leed Consultancy. Este vorba despre un material reciclabil, din polipropilenă, care poate fi utilizat pentru printarea cu ajutorul preselor sheetfed HP Indigo. Modelele de echipamente necesare pentru prelucrare sunt HP Indigo 5000 și versiunile ulterioare, care dispun de îmbunătățiri în privința grosimii acceptate a materialului. Noul produs este gândit să creeze imagini care, odată imprimate, conferă printului impresia de adâncime.

Pentru a obține rezultate optime în urma imprimării, reprezentanții Leed Consultancy recomandă printarea pe un fundal deschis a unor culori strălucitoare și vii prin care să se obțină unui contrast mai bun.

Lansarea noului material poate fi utilă pentru aplicații destinate publicității din rețelele de retail, publicității la produse cosmetice, obiecte de divertisment și produse alimentare. Cele mai eficiente aplicații care se pot realiza cu acest produs sunt decorațiunile la punctul de vânzare, broșurile, posterele, inserturile și scrisorile personalizate.

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
429 views
bookmark icon

Write a comment...