Stiri

Memjet obține primul premiu InterTech pentru tehnologie de la PIA

• Bookmarks: 19440


Memjet, un lider global în domeniul tehnologiilor de imprimare color, anunță obținerea din partea organizației Printing Industries of America (PIA) a unui premiu InterTech 2011 pentru tehnologie, distincție care i-a fost acordată ca simbol al excelenței și inovației dovedite în dezvoltarea noilor tehnologii de imprimare. Acesta este primul premiu InterTech obținut de Memjet, el punând cu adevărat în lumină tehnologiile de imprimare rapidă lansate în ultimul timp de companie.

„Potrivit deciziei membrilor juriului nostru, sclipitoarele tehnologii de la Memjet au dovedit că aduc semnificative schimbări în regula jocului pentru industria grafică”, a declarat Dr. Mark Bohan, vicepreședinte pentru tehnologie și cercetare în cadrul asociației Printing Industries of America. „Tehnologiile de imprimare Memjet au un mare potențial pentru a schimba profitabilitatea industriei inkjet și, nu în cele din urmă, pentru a le reduce costurile consumatorilor”, a mai a spus oficialul PIA.

Prin intermediul partenerilor săi, Memjet aduce tehnologiile sale în mediul de birou, în cel industrial și comercial, precum și pe piețele de retail, ajutând la schimbarea modului în care oamenii imprimă. Imprimantele echipate de Memjet, spre exemplu, tipăresc în culori frumoase la o incredibilă viteză de 60 de pagini/minut (cea mai rapidă imprimantă inkjet din lume), beneficiind, în același timp, de un consum de energie considerabil mai mic decât cel pe care îl au produsele competitorilor. În întreaga lume, fabricanții de echipamente originale (OEM-uri) folosesc tehnologiile Memjet pentru a echipa imprimantele și soluțiile lor de tipărire, într-un mod dincolo de ceea ce piețele tradiționale au cunoscut până acum sau au așteptat. Memjet furnizează tehnologii și componente pentru fabricanții OEM și alți parteneri pentru echipamente de imprimare de birou, pentru etichete în rolă sau pentru tipar în format lat, și pentru segmentul fotografic din piețele de retail. Conform informațiilor companiei, tehnologiile Memjet sunt protejate de peste 3.000 de patente înregistrate la nivel internațional, alte 2.000 urmând a fi omologate.

„Anul acesta a fost crucial pentru Memjet, datorită comercializării tehnologiilor noastre la nivel global prin intermediul partenerilor OEM precum LG, Lenovo, Lomond, Kpowerscience Co. Ltd., OWN-X și Astro Machine Corporation, printre mulți alții”, a declarat Len Lauer, președinte și CEO al Memjet, după primirea premiului PIA. „Suntem extrem de onorați să primim această recunoaștere din partea organizației Printing Industries of America pentru inovațiile și contribuțiile noastre aduse dezvoltării tehnologiilor de imprimare. Vom continua să aducem schimbări în industrie prin crearea unei categorii complet noi pentru tipărire – cea a imprimării rapide a culorii într-un mod accesibil”, mai adaugă Lauer.

În România, dispozitivele de imprimare Memjet pot fi achiziționate de la firma Condorcom, Exclusive Reseller pentru România, Republica Moldova și Macedonia. Mai multe detalii despre tehnologiile Memjet puteți obține vizitând site-ul www.digital-labels.ro.

(Sursă: Memjet)

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
440 views
bookmark icon

Write a comment...