Construit în urma unei investiţii de aproape 75 de milioane de euro, Militari Shopping Center este al patrulea proiect de retail inaugurat în Bucureşti de la începutul acestui an, după finalizarea extinderilor din Plaza România şi Iris Shopping Center şi a proiectului Grand Arena din sudul Capitalei. Cele patru noi zone comerciale au adus pe piaţa bucureşteană circa 200 de magazine, dar şi lucrări masive de signalistică publicitară şi de amenajări comericale.
Austriecii de la Atrium European Real Estate, proprietarul Militari Shopping Center, au cumpărat la sfârşitul anului 2004 lotul de aproape 20 de hectare din Militari, însă de-abia în vara anului trecut au început lucrările de construcţie. În vederea inaugurării din 2 aprilie, totemul Tower 1 de la intrarea în parcarea centrului comercial a fost recondiţionat, având în vedere că semnul există acolo încă de la deschiderea Practiker Militari, primul care a ocupat acest spaţiu. Semne luminoase de mari dimensiuni, volumetrie, placări, mesh-uri, amenajări interioare variate şi totemul Tower 2 amplasat în parcare, completează spaţiul signalistic al noului centru de retail din vestul capitalei. Mare parte dintre aceste lucrări au fost realizate de către firma Neon & Sign din Reghin, membră a grupului de firme HAID cu sediul central în Innsbruck, Austria.
Materialele produse de Neon & Sign pentru decorarea şi semnalizarea complexului Militari Shopping Center au inclus cele două turnuri Tower 1 şi Tower 2, pentru care s-au realizat ramele metalice din profile rectangulare tratate anticoroziv, decorate cu bannere polyplan Mehler de 550g, imprimate digital cu real solvent Grand Nova Jet. Bandoul ce reprezintă liniatura de pe faţada Mall-ului include logotypuri pentru clienţii interiori şi a constat din construcţii de rezistenţă din profile rectangulare din Aluminiu, placate cu panouri din Aluminiu compozit Dibond de 3 mm cu formă volumetrică şi folii Orafol GmbH imprimate digital cu un echipament Mimaki şi laminate antireflexiv.
Neon & Sign au mai realizat şi semnele direcţionale şi de circulaţie din cadrul complexului, din panouri de tablă de Aluminiu cu sisteme de fixare mecanică, decorate cu folii reflectorizante cutting plotter Orafol. Pentru mascarea spaţiilor în construcţie au fost imprimate prelate din polyplan Mehler de 550 g, imprimate cu real solvent Grand Nova Jet.
În plus, au mai fost realizate decoraţiuni diverse pentru uşi de acces, placări, afişe imprimate digital pe Mimaki, decupaje pe cutting plotter cu folii 3M, producţie si servicii montaj pentru clienţi din Retail Park, care au inclus printre altele casete luminoase de mari dimensiuni, construcţii portal din Aluminiu traforat, letraje volumetrice în diverse profile constructive iluminate cu LED multicolor, structuri de inox, diverse profile constructive volumetrice.
Ovidiu Moroz, marketing & comercial manager al firmei Neon & Sign din Reghin, a declarat pentru Universign: „Fiind practic un punct de lucru al grupului de firme HAID, producem echipamente publicitare conform standardelor vestice la preţuri româneşti, produse pe care le comercializăm în toată Europa. Ceea ce vrem noi să oferim este achiziţionarea unei calităţi superioare, respectarea termenelor asumate şi încredere, sub o conducere vestică – lucruri care aici, în România, nu sunt întotdeauna subînţelese.”
„În ultimii patru ani am putut acumula destulă experienţă încât să ştim cum se pot rezolva lucrurile, cum se pot obţine rapid soluţii şi aprobări şi, uneori, cum nu pot funcţiona anumite lucruri, din păcate.”
Similar Posts:
- Zünd va lansa noua generaţie de plottere S3 la Fespa Digital
- Parcarea Băneasa Shopping City e portbagaj pentru Skoda
- Printul digital depăşeşte graniţele producţiei publicitare cu aplicaţii funcţionale noi
- Sistem unic de profile
- H&M deschide primul magazin din România și închide porțile furnizorilor locali de servicii de imprimare de format mare