Stiri

Noutăţile prezentate de Royal Dutch Printing Ink Factories Van Son în cadrul IPEX2014

• Bookmarks: 16474


Royal Dutch Printing Ink Factories Van Son a fost prezentă la IPEX2014 cu cel mai bun staff de vânzări şi specialisti în cerneală, precum şi cu un stand de un design impresionant.  

“IPEX a fost întotdeauna o platformă excelentă pentru a întâlni noi potenţiali clienţi şi distribuitori. La IPEX 2014 a fost prezent un număr mare de vizitatori, în special din Centrul si Estul Europei şi Africii, care au arătat un interes deosebit faţă de gama de produse offset, flexo şi inkjet.” a declarat domnul Benno Prijs (Sales & marketing director în cadrul Van Son printing inks).

Compania a prezentat în cadrul expoziţiei noua gamă de cartuşe Van Son Premium Ink Jet special concepute pentru echipamentele Epson, Canon, HP, Roland şi Mimaki. Cu aceste produse Van Son îşi propune să pătrundă piaţa tiparului digital, oferind astfel o alternativă accesibilă  a cernelurilor OEM.

 “IPEX ne-a arătat evoluţia tiparului digital, iar Van Son trebuia să fie prezentă şi în această parte a industriei. Introducerea acestor consumabile restilizate sub ambalajul şi logo-ul Van Son subliniază noua şi proaspăta noastră apropiere de această piaţă.” a afirmat domnul Benno Prijs.

De asemenea, cei de la Royal Dutch Printing Ink Factories Van Son au anuntat ca vor lansa, in cursul anului 2014, o gama nouă de cerneluri ce vizează tiparul offset, deşi lipsa de la IPEX a marilor producători de echipamente offset ar putea să ne creeze o impresie gresită asupra acestei pieţe.

IPEX 2014 nu a însemnat pentru cei de la Van Son doar întâlnirea unor noi potenţiali clienţi şi distributori; aceştia au acordat atenţia cuvenită şi distribuitorilor deja existenţi pe piaţa din Europa. Firma Grup Tico Romania – distribuitor exclusiv al cernelurilor Van Son pe piaţa din România – a fost prezentă în standul Van Son dezvoltându-şi şi consolidându-şi astfel business-ul pe care îl are de mai bine de 10 ani cu Royal Dutch Printing Ink Factories Van Son.

Similar Posts:

16 recommended
comments icon0 comments
0 notes
474 views
bookmark icon

Write a comment...