Default

Van Son a adus 140 de ani de tradiție la București

• Bookmarks: 15389


Joi, 27 ianuarie 2011, s-a desfășurat la hotelul Phoenicia Grand Hotel din București, seminarul „Cerneala offset Van Son – tradiție și valoare”, un eveniment organizat de furnizorul de consumabile tipografice Grup Tico România împreună cu Royal Dutch Printing Ink Factories Van Son. Evenimentul menționat continuă o mai veche serie de prezentări susținute în diferite orașe din țară de producătorul de cerneluri tipografice Van Son și Grup Tico, reprezentantul său în România.

Prezentă la eveniment la invitația domnului Cosmin Timbuș, director general al Grup Tico, echipa Print Magazin a avut ocazia să asiste la o prezentare de excepție susținută de Rob Hoving, Managing Director Technical Sales Van Son. Din păcate, așa cum ne-am obișnuit deja, cea mai mare parte a tipografiilor bucureșteni invitați au ales să-și ocupe seara cu alte îndeletniciri decât cu informarea profesională. Spunem acest lucru deoarece, evenimentul a fost, de departe, cu mult peste o simplă prezentare comercială, distinsul vorbitor olandez dovedindu-se o sursă inepuizabilă de informații și experiențe profesionale.

Pe parcursul evenimentului a fost prezentat portofoliul de produse și servicii oferit de producătorul olandez, prezentarea incluzând și ultimele noutăți în materie de lacuri și cerneluri tipografice Van Son. De asemenea, vorbitorul olandez a oferit asistenței o serie de sfaturi tehnice relatate la cerneala tipografică și la problemele apărute în procesul tipăririi offset.

După prezentare, Rob Hoving și Cosmin Timbuș au avut amablitatea să ofere în exclusivitate pentru Print Magazin două interviuri care vor putea fi citite în numărul din februarie al revistei.

Cu o istorie de aproape 140 de ani, producătorul olandez de cerneală tipografică Royal Dutch Printing Ink Factories Van Son continuă să ducă mai departe munca începută în 1872 de Phillip Van Son, fondatorul companiei. Rămasă o afacere de familie, în ciuda trendului permanent de consolidare care se manifestă în întreaga economie mondială, Van Son reprezintă în orice colț al lumii un simbol și o garanție a calității. Chiar dacă, conform ultimelor analize realizate de presă, companiei olandeze i se atribuie locul 14 în topul celor mai mari producători mondiali de cerneluri tipografice, Van Son continuă să fie una dintre mărcile preferate de tipografi și, nu în ultimul rând, de fabricanții de echipamente de tipar și de marii consumatori de tipărituri. De altfel, ani de-a rândul, Pantone și-a produs celebrele mostrare de culori folosind cerneluri furnizate de Van Son…

Pentru a vizualiza fotografiile atașate acestui articol, dați click pe imaginea din dreapta titlului și navigați înainte-înapoi folosind săgețile din lateralele imaginii.

Similar Posts:

15 recommended
comments icon0 comments
0 notes
389 views
bookmark icon

Write a comment...