Analiza

Planar lansează display-ul video sculptural

• Bookmarks: 17419


Având peste 3 metri înălțime, Silhouette este, potrivit poziționării subliniate în discursurile de lansare de către reprezentanții Planar, un produs gândit pentru nevoile de lucru ale arhitecților și designerilor.

Planar Systems a dezvăluit săptămâna trecută noua sa propunere în materie de produse adaptate la cerințele actuale ale pieței, țintind o categorie secundară dar vitală de public. Planar Silhouette este descrisă ca o sculptură video display de trei metri înălțime, creată să genereze un răspuns emoțional direct prin intermediul imaginii și formei pe care le încorporează. Prin caracteristicile sale specifice, produsul este targetat în mod special ca instrument de lucru pentru arhitecți și designeri. “Viziunea noastră este de a duce display-urile digitale către piața de multi miliarde a materialelor de construcții și a accesoriilor aferente acestora. Vrem să ajungem să fim recunoscuți, în această categorie competitivă, drept o sursă de inspirație, în special în zona aplicațiilor arhitecturale”, a declarat Jennifer Davis, vice președinte la marketing în cadrul Planar Systems. “Silhouette este ilustrarea plastică a modului în care anumite produse pot fi angajate neașteptat în direcții total imprevizibile”.
Planar Silhouette și-a făcut deja debutul la Avant Gallery din Miami Beach, Florida.

Planar Silhouette include ecrane LCD, dispuse într-o formulă echilibrată, creând o suprafață digitală de expunere foarte flexibilă. Este foarte potrivit pentru aplicații dezvoltate în cadrul expozițiilor și a spațiilor de expunere corporatiste.

Similar Posts:

17 recommended
comments icon0 comments
0 notes
419 views
bookmark icon

Write a comment...