Eveniment

Premii începând de la 1500€ la Fespa Wrap Cup Master Series

• Bookmarks: 22611


De-a lungul celor patru zile de concurs, 48 de specialiști în colantare auto își vor disputa trofeul de campion european al acestui domeniu. Fiecare participant va putea câștiga un premiu de minim 1500 de euro, chiar dacă nu trece de prima rundă.

FESPA a lansat a cincea ediție a competiției de colantare auto- “FESPA WRAP CUP MASTERS SERIES”. Competiția va avea loc în cadrul Fespa Digital, între 21 și 24 februarie, la Barcelona.Prima ediție a acestui concurs a avut loc la Munchen, în 2010, iar edițiile precedente au desemnat câștigători la evenimentele Fespa din America, Mexic și Hamburg.

Evenimentul este o ocazie pentru specialiștii în colantarea auto să câștige notorietate într-un piață cât mai extinsă, pentru o aplicație care cunoaște un reviriment pe mai multe piețe. Competitorii vor fi jurizați din punct de vedere al tehnicii și rapidității cu care aplică folile, iar premiile vor fi însemnate: imprimante, pachete software, unelte pentru colantare, vouchere pentru achiziția de folii adezive. Juriul format din specialiști va puncta abilitățile competitorilor, care vor trebui să parcurgă probele contra cronometru.

Premiile vor fi asigurate de sponsorii evenimentului: HP, Seat, Leister, Avery, Roland, MR Clipart, Rigidisc, Rotutech, Knifeless Tech Systems și Eurosystems. Câștigătorul acestei ediții va beneficia de transport și cazare gratuită la evenimentul similar de la Londra, care va avea loc în 2013, în cadrul expoziției FESPA.

“FESPA Wrap Cup Masters Series este o ocazie de a ne simți bine, atât cei care participă, cât și cei care privesc, sau noi, organizatorii,” a declarat Duncan MacOwan, directorul diviziei Events & New Media din cadrul FESPA.

“Cu toate că este o aplicație care este bincunoscută în rândul furnizorilor de servicii de imprimare de format mare, creativitatea și priceperea celor care practică această specializare au reușit să resusciteze interesul clienților asupra acestei tehnici de promovare.”

La competiție se poate înscrie orice companie sau specialist cu experiență în colantarea auto. Formularul de înscriere este disponibil la adresa www.fespa.com/wrapcup/barcelona/enter, iar taxa de înscriere este de 250€. Companiile care vor să se implice în susținerea acestui proiect pot cere mai multe detalii la adresa duncan.macowan@fespa.com.

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
611 views
bookmark icon

Write a comment...