Default

Print Magazin Nr.1 – Martie 2009

• Bookmarks: 8536


Ne bucura enorm faptul ca numarul pilot al revistei Print Magazin a fost întâmpinat în modul cel mai natural cu putinta. Altfel spus, cu aplauze şi critici. Ne bucura, în egala masura, şi faptul ca, deşi unele aplauze, precum şi unele critici, au fost mimate sau de complezenta, restul, adica marea lor majoritate, au fost reale. Semnalele pe care le-am primit din partea voastra, cei carora revista va este adresata, ne dovedesc cu prisosinta faptul ca gândurile cu care noi a m pornit la drum în aceste vremuri de criza economica va apartin şi voua.

Sunt gânduri legate de modul în care industria din care facem cu totii parte poate şi trebuie sa se adapteze pentru a trece cu bine peste aceasta perioada dificila şi neprecizata ca durata. Sunt gânduri legate de ceea ce putem şi trebuie sa facem acum, în plina criza eco-nomica, în organizatiile noastre pentru a pastra la un nivel înalt stan-dardele de profesionalism şi de eficienta pe care le punem la dispozitia partenerilor şi clientilor noştri. Sunt, în acelaşi timp, gânduri legate de cea mai importanta resursa a companiilor noastre, oamenii, cei care ne-au fost şi ne vor fi alaturi indiferent de contextele economice macro sau micro, oameni fara de care afacerile noastre nu pot exista. Sunt, şi este firesc sa o spunem, şi gânduri legate de profitabilitatea afacerilor pe care le detinem şi le conducem, profitabilitate datorata în primul rând reputatiei şi notorietatii pe care am dezvoltat-o şi am cultivat-o, cu grija şi sacrificii, an dupa an.
Acestea, şi multe altele asemenea lor, sunt gândurile din care s-a nascut şi, mai apoi, s-a întarit convingerea noastra de a lansa pe piata o publicatie profesionala noua, scrisa, redactata şi realizata la cele mai înalte standarde. O revista care sa contina informatiile şi analizele de care aveti nevoie pentru a lua deciziile optime de management şi marketing în aceste vremuri de incertitudine. Ne-am propus şi am reuşit sa strângem alaturi de noi oameni cu o experienta practica îndelungata şi o pregatire teoretica solida pentru a va putea pune la dispozitie informatie actuala şi pertinenta, informatie care acopera o arie extinsa a preocuparilor şi necesitatilor unei organizatii de succes. Ne propunem, şi credem ca vom reuşi acest lucru împreuna, sa promovam şi sa aducem în atentia celor interesati idei, strategii, produse, concepte sau modele de succes, împartaşind tuturor din experienta celor care au atins performanta.

Ne vom propune permanent sa fim un vector de comunicare complet şi complex, o publicatie profesionala şi profesionista de care piata a avut întotdeauna şi pare ca astazi are, mai mult ca niciodata, nevoie. Am pornit la drum cu încredere şi cu dorinta de a deveni cei mai buni, convinşi fiind de realitatea unei zicale, mai actuala astazi ca oricând: „Criza trece, afacerile inteligent conduse ramân!”. Şi, mai mult decât atât, afacerile conduse inteligent vor fi cele care vor continua sa prospere!

Similar Posts:

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
536 views
bookmark icon

Write a comment...