Analiza

Rayjet – echipamentul care aduce succesul în afacerea ta!

• Bookmarks: 39735


Laserul Rayjet simplifică toate aplicațiile laser. Rezultatul este o experiență plăcută și emoționantă. Trotec, producătorul original al laserelor de birou, a continuat nivelul de ”entry-level” al laserelor cu o nouă treaptă. Descoperiți și voi asta!!

Calitate maximă la un preț accesibil!
Echipamentul pentru începători Rayjet, cu putere de până la 30W, vă furnizează puterea necesară dezvoltării unei afaceri complete în materie de ștampile, gravură și marcare, materiale publicitare, signalistică și promoționale.

Aplicațiile laser nu au fost niciodată mai ușoare, doar te conectezi la calculator și începi să gravezi. Laserul de birou Rayjet este conectat la computer, ca o imprimantă obișnuită. Grafica este realizată cu programe comerciale (Corel Draw) și apoi transmise către mașină laser. Rayjet-ul preia și transformă ideile creative în realitate.

Caracteristici îndeplinite de Rayjet:

  • Ușor de instalat, de operat și de întreținut.
  • Planuri flexibile de plăți și finanțare.
  • Tehnologia RayPack combină performanța și precizia.
  • Un număr aproape nelimitat de aplicații.

Având o masă de lucru cu o suprafață de 457mm x 305mm, Rayjet a fost conceput asemeni unui laborator mobil, compact, de dimensiunile unei imprimante, cu dotări multiple (lentilă de 2 inci, autofocus, indicator laser, control electronic al axei Z, masă de lucru interschimbabilă, sistem air-assist).

De asemenea, echipamentul este dotat cu următoarele extraopțiuni: masă de tăiere de tip fagure, lentilă de 1,5 inci, sistem pentru gravură cilindrică, suport mobil, sistem de evacuare a€œride-on.

Rayjet oferă o interfață prietenoasă, ușor de folosit, este ușor de întreținut (sistemul optic nu necesită instrumente pentru demontare, montare sau curățare), iar prin tehnologia dezvoltată de Trotec, toate componentele au fost create pentru a rezista în timp și pentru a minimiza gradul de uzură a pieselor prin protejarea axelor de lucru, a motoarelor și a sistemului optic.

Toate aceste caracteristici și opțiuni fac ca Rayjet să fie soluția optimă pentru startul oricărei afaceri, oferind flexibilitate, fiabilitate și performanțe de neegalat. Este aliatul perfect în dezvoltarea afacerii dumneavostră.

Similar Posts:

39 recommended
comments icon0 comments
0 notes
735 views
bookmark icon

Write a comment...