Stiri

Manroland a lansat pe piaţă modelul 700 EVOLUTION Ultima

• Bookmarks: 22 • Comments: 1620


Manroland a lansat noua sa navă amiral, destinată tipografilor de packaging şi celor comerciali care au nevoie de capacitate de producţie mai mare, un nou design din seria Roland 700, respectiv, Roland 700 EVOLUTION Ultima.

Ambalajele de lux şi comercialul hig-end sunt sectoare care merg foarte bine în industrie în ziua de azi. Rămase neafectate de daunele pe care le-au suportat alte sectoare, zonele de high-end packaging şi comercial au putut să îşi păstreze marginile de profit adăugând valoare din ce în ce mai mare lucrărilor lor.

Manroland a reacţionat la mişcările din piaţă şi a dezvoltat modelul Ultima ca şi răspuns la cererile cele mai noi din piaţă cu care au de a face tipografii, fie că e vorba de calitate mai înaltă, tiraje mai mici, complexitate crescută şi timpi de pregătire mai mici. Cea mai elocventă expresie despre acest model este “dintr-o singură trecere”.

“Dacă un tipograf poate face cât mai multe operaţiuni posibil pe o coală cu o singură trecere prin maşină, face mai mulţi bani decât dacă scoate paleţi de hârtie pe jumătate terminaţi sau dacă mută grămezi întregi de hârtii doar ca să ajungă la etapa următoare”, a declarat Dr. Peter Conrady, Head of Global Sales la Manroland Sheetfed.

Similar Posts:

22 recommended
comments icon1 comment
1 notes
620 views
bookmark icon

One thought on “Manroland a lansat pe piaţă modelul 700 EVOLUTION Ultima

    Write a comment...