Analiza

Rossignol organizează un demo tour prin Europa

• Bookmarks: 21492


Stațiunile montane din Europa sunt în plin sezon de iarnă, iar Light Air, companie franceză specializată în imprimarea de format mare, a finalizat un proiect important pentru compania producătoare de articole sportive, Rossignol. Light Air a produs o serie de grafici de format mare pentru Rossignol Demo Tour – un eveniment montan, adresat schiorilor si snowboarderilor din mai multe țări, care doresc să testeze noul echipament de la Rossignol.

Directorul comercial al Light Air, Jean-Baptiste Aguettant, afirmă: „Cerințele Rossignol au fost scurte și cuprinzătoare. A trebuit să producem printuri colorate, care te lasă cu gura căscată, dar care susțin imaginea companiei: calitate superioară, design atractiv și siguranță.”

În această iarnă, zece țări europene vor găzdui evenimentul Rossignol Demo Tour, în cadrul căruia vor avea loc 110 de testări individuale. Potrivit domnului Aguettant, produsele au fost realizate cu un trio de imprimante inkjet HP, de format mare. Cea mai recentă dintre ele este HP Scitex LX600, care folosește cernelurile pe bază de apă, HP latex.

Turneul a luat start în Italia, la sfârșitul lui noiembrie, și este un punct important în strategia Rossignol, care a organizat totul sub forma unei caravane. Ideea este pusă în practică prin utilizarea materialelor gonflabile, care includ: două corturi (unul de 36 de metri pătrați și altul de 20), totem-uri de 3 metri și câteva arcade ce vor marca bazele pârtiilor de schi. Alte materiale utilizate sunt: bannere cu promovarea evenimentului și a companiei, steaguri verticale, de 6 metri, și 30 de mini-van-uri acoperite cu autocolante. În total, compania estimează că a folosit în jur de 265 de metri pătrați de material pentru bannere și 20 de metri pătrați de autocolant.

Imprimarea materialelor s-a făcut cu HP LX600, care folosește cerneluri fără miros, pe bază de apă. Imprimanta este dotată cu 3 capete HP Designjet, de 108 mm, care suportă un flux de 24 kHz. Fiecare dintre ele conține două culori de cerneală și 10.560 de duze. Aceste atu-uri au ajutat compania Light Air să imprime materialele la o rezoluție de 1200 dpi și un volum de 70 de metri pătrați.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
492 views
bookmark icon

Write a comment...