Cristian Faur.
Şi n-au fost cei mai uşori ani pentru industria noastră. Însă, în sfârşit, putem discuta cu respectivele cifre pe masă, aşa cum îi şade bine unei industrii tehnice precum cea poligrafică. Este vorba despre indicatorii economici ai industriei poligrafice româneşti pentru perioada 2008 – 2014 aşa cum apar ei în analele Institutului Român de Statistică, obţinuţi de Asociaţia Producătorilor de Ambalaje din România, care a avut amabilitatea de a le pune cap la cap și de a ni le pune apoi şi nouă la dispoziţie. Ele nu conţin datele referitoare la anul 2015, însă vom reveni şi asupra acestui subiect, întrucât ceva ne spune că s-ar putea ca tocmai acestea să-i surprindă pe mulţi.
Aceste date nu se referă la cazuri individuale, însă împart subiectul în funcţie de situaţia cumulativă pentru grupele 172 (1721 şi 1729) şi 181, respectiv indicatori specifici pentru codurile CAEN 1721, 1729, 1811, 1812, 1813 şi 1814. Vi le punem la dispoziţie fără prea multe comentarii, iar concluziile pot fi trase de către fiecare cititor în parte.In editia 75 a revistei noastre puteti analiza cifrele din perioada sus mentionata.
Similar Posts:
- Am observat reduceri substanțiale în zona tiparului comercial offset, dar și cresteri foarte consistente în zona de ambalaje
- Roland își scoate modelele la închiriere
- Cube – noua jucărie pentru tipografi și designeri de la Antalis
- Panourile video şi siguranţa în trafic
- Tehnologia Vpack pentru ambalaje de calitate