Analiza

Roland își scoate modelele la închiriere

• Bookmarks: 294


Roland DGA a anunțat implmentarea unui nou program de închiriere a echipamentelor de imprimare de format mare și a cutter-plotterelor. Pentru început, acest program este disponibil numai în Statele Unite ale Americii și pune la dispoziția clienților care au nevoie de echipamente de imprimare doar o anumită perioadă un program de închiriere a acestora la costuri foarte avantajoase. Programul se adresează și companiilor care nu sunt eligibile pentru achiziționarea echipamentelor în leasing sau în rate.

“Achiziționarea unui echipament Roland este una dintre cele mai bune decizii pentru creșterea și dezvolatrea activității,” spune Andrew Oransky, marketing manager la Roland DGA.

“Cu toate acestea, perioada de criză a îngreunat sistemul de creditare și multe companii nu se mai califică pentru acordarea unui leasing sau a unui credit. Programul de închiriere Roland este destinat acestro companii. Este o excelentă oportunitate și pentru cei care trebuie sa ofere astfel de servicii pe o perioada scurta de timp, cum sunt cei care furnizează servicii pentru campaniile electorale”

a continuat acesta. Programul este disponibil numai pentru echipamentele din seria VersaCamm, Versa Art și VersaStudio și poate fi accesat în doua variante de inchiriere: pe 12 luni sau pe 36 de luni. Garabția este inclusă în rata lunară și acoperă costul piueselor de schimb și al manoperei aferente, dar nu include costul cu consumabilele.

Similar Posts:

2 recommended
comments icon0 comments
0 notes
94 views
bookmark icon

Write a comment...