Eveniment

Simpozionul Fogra se va axa pe imprimarea ambalajelor

• Bookmarks: 19392


Au început înscrierile de participare la cea de-a doua ediție a Simpozionului Fogra Colour Management, un eveniment organizat de Graphic Technology Research Association Fogra în Munchen pe 25-26 februarie 2010. Prima ediție a avut loc în 2008 când au participat peste 330 de persoane din 27 de țări.

În 2010 participanții vor avea ocazia să asiste la peste 20 de conferințe susținute de către oameni de știință și experți care vor prezenta ultimele cercetări și noutăți în dezvoltarea echipamentelor specializate pentru managementul culorii.
Simpozionul se va axa pe imprimarea digitală pentru ambalaje și va fi structurat în 6 sesiuni, acoperind principalele subiecte ce fac referire la managementul culorii.

Se va discuta despre problema corecturilor de culoare, altele decât standardul CMYK în combinație cu hârtia utilizată (ex: corectarea spot colours) și se vor sublinia posibilitățile și limitările transformărilor automate de culoare.

Alte subiecte importante vor fi metodele inteligente de managementul culorii și algoritmii prin care se poate păstra cât mai bine contrastul. O sesiune de discuții este dedicată imprimării digitale pentru ambalaje ce va trata subiecte cum ar fi utilizarea corectă a cernelurilor albe. În ultima sesiune experți importanți din domeniu vor evidenția câteva scenarii posibile de dezvoltare a aplicațiilor de management al culorilor.
Participanții vor beneficia de un curs gratuit de 90 de minunte susținut de Graeme Gill, care va oferi informații despre utilizarea echipamentului Argyll.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
392 views
bookmark icon

Write a comment...