Eveniment

Street Delivery caută meseriași de ieri și de azi

• Bookmarks: 23774


street_delivery

Street Delivery este un eveniment inițiat în urmă cu 10 ani de Ordinul Arhitecților din România. Ediția din acest an va avea loc între 10 și 12 iunie și se va desfășura sub sloganul: sStreet Delivery – Meserie!

Confrom paginii de promovarea a evenimentului, la Street Delivery se adună în fiecare an oameni din diferite colțuri ale orașului care creează lucruri în comunitățile lor și care, împreună, prin munca lor de zi cu zi, schimbă lumea — bucată cu bucată, șurub cu șurub, stradă cu stradă.

În 2016 aducem împreună noua generație de makeri (designeri de produs, de modă, ilustratori, arhitecți, artiști 3D, programatori șamd) și meșteșugarii tradiționali (cizmari, ceasornicari, tâmplari, croitori, șelari, ceaprazari etc.)

Construim punți între meseriași vechi și noi pentru un schimb de tehnici și viziuni din care să iasă scântei. Integrăm instrumente, contopim cunoștințe și inventăm noi moduri de interacțiune cu obiecte și meserii pe care nu le putem face uitate.

Ce pot să creeze împreună un cizmar și un artist 3D? Dar un designer de produs și un pălărier, un programator și un tocilar, un DJ și un ceasornicar? Abia așteptăm să vedem!

Mai multe detalii aici.

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
774 views
bookmark icon

Write a comment...