Analiza

Simplu şi sustenabil cu panourile publicitare Visionply

• Bookmarks: 21493


Compania britanică GTMS a lansat pe piaţă în această toamnă un produs inovator şi ecologic, care schimbă complet conceptul de panou publicitar.

Visionply este de fapt un placaj evoluat, care permite aplicarea unor tehnici performante de imprimare, fiind foarte potrivit în retail, publicitate, construcţii, dar mai ales în semnalistica outdoor şi indoor.

Panourile sunt reciclabile în proporţie de 100% şi sunt rezistente la apă, putând fi folosite pentru aplicaţii permanente sau temporare.

Avantajul principal adus de acest produs este reducerea dramatică a costurilor şi timpului de producţie, Visionply necesitând cu două etape de producţie mai puţin decât panourile obişnuite.
Directorul GTMS, Dominik Short, explică: ,, Visionply este extrem de versatil, reprezentând pentru clienţii noştri o opţiune foarte bună, la costuri reduse.”

Noul placaj imprimabil este disponibil în diferite grosimi şi dimensiuni. Unul dintre proiectele recente realizate cu acest produs este un panou de 200 metri pătraţi montat la Goodwood Vintage Festival.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
493 views
bookmark icon

Write a comment...