Analiza

Mesh video flexibil

• Bookmarks: 19733


La începutul acestei luni Pixled a lansat, în cadrul InfoComm Las Vegas, o tehnologie LED video inovatoare, concepută pentru decoruri de fundal destinate sectorului promoţional sau celui artistic.

Meshul foarte subţire şi flexibil, cu ochiuri de 37 mm, oferă combinaţia perfectă de adaptabilitate a designului cu viteza de implementare. F-37L se poate modela în orice formă sau se poate rula peste diverse obiecte, dar la fel de bine poate fi utilizat ca un ecran video plat.

Cu construcţia sa ultra-uşoară şi posibilitatea depozitării în rolă, produsul poate fi transportat şi instalat cu uşurinţă în aproape orice loc şi la costuri de transport mult reduse.

“Suntem încântaţi că avem posibilitatea de a oferi designerilor un produs LED nou şi creativ “, spune Bart van der Beken, general manager pentru Pixled.”

F-37L, prin dispunerea ochiurilor plasei flexibile, crește posibilităţile de proiectare, permiţând proiectanţilor libertatea de a crea afişaje LED de orice formă. Transparenţa produsului permite designerilor să obţină efecte 3D.

Pixled F-37L foloseşte LED-uri Nichia SMD, la un pixel pitch de 37.5mm, atât pe verticală cât şi pe orizontală, pentru a oferi o putere de iluminare de 2.300 NIT. Unghiurile de vizualizare sunt mai mari de 120 °, atât pe verticală cât şi pe orizontală. Pixled F-37L este ideal pentru decoruri de fundal de dimensiuni mari deoarece oferă imagini precise şi clare.

Un panou F-37L are dimensiunile 30cm lăţime x 120cm înălţime x 2.4cm grosime, iar greutatea este de 2.32 kg.

Sunt disponibile în finisaj alb sau negru. Consumul maxim al unui panou este mai mic de 100 waţi, iar intervalul termic între care este complet funcţional este de -20° C la 50° C.

“Reacţia iniţială a designerilor şi partenerilor care au utilizat F-37L a fost minunată”, comentează Norah de Bekker, reprezentantul de Vânzări şi Marketing pentru Pixled SUA. “Ne-am gândit că un produs video LED uşor şi foarte flexibil ar fi un produs de nişă, dar designerii au întotdeauna idei surprinzătoare pentru utilizarea acestuia. Aşteptăm cu nerăbdare aplicaţii foarte interesante pentru acest produs ” a mai afirmat Bekker.

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
733 views
bookmark icon

Write a comment...