Stiri

Un pas înainte

• Bookmarks: 35610


La începutul lunii februarie a acestui an, Print Magazin și USIGN au fuzionat într-un proiect editorial nou, consolidat și relevant pentru realitatea pe care o traversează domeniul imprimării din România. Demersul de unificare al celor mai importante publicații ale domeniului imprimării din România este unul care va crea posibilitatea de a construi un punct de convergență pentru toate industriile care acționează sau interacționează în sau cu domeniul imprimării din România.
“Misiunea cea mai importanta la care accedem este aceea de a crea o comunicare cât mai transparentă între furnizori și consumatori. Vom construi o punte între companiile implicate în domeniul imprimării. Această fuziune va amplifica mesajul celor din industrie și îi va asigura o anvergură care să îl facă receptat de noi categorii de public. Cred cu tărie ca piața are nevoie acum de informație actuală, relevantă, și de calitate, iar noua structură în care vom funcționa este aptă să livreze acest lucru,”
Relu Liciu, managing partner și fondator al Print Magazin.
”Am fost vocea unei industrii. Azi nu mai este suficient să te faci auzit. O industrie este definită azi de felul în care este capabilă să îi aducă împreună pe cei care furnizează servicii similare. Pasul pe care l-am făcut este unul care va consolida experiența celor două publicații și îi va da un plus de relevanță mesajului pe care îl transmitem,”
Radu Mihai, fondatorul publicației USIGN.
Noua formă de organizare va însemna un tiraj de 2000 de exemplare pentru revistele tipărite și trei platforme online (www.print-magazin.rowww.universign.rowww.cartush.ro) cu peste 10.000 de vizitatori pe lună. Primul număr al revistei tipărite va apărea, într-o formă grafică nouă, între 25 și 31 martie 2017.

Similar Posts:

35 recommended
comments icon0 comments
0 notes
610 views
bookmark icon

Write a comment...