Eveniment

9 zile de antrenament intensiv

• Bookmarks: 28481


Antreprenorii şi potenţialii antreprenori sau toţi cei care muncesc sau doresc sa muncească pentru ei înşişi, sunt invitaţi să participe la un curs inedit, axat pe exerciţii şi role-playuri în proporţie de peste 80%.

Empretec reprezintă un program internaţional de dezvoltare antreprenorială şi relaţionare în business, susţinut de Naţiunile Unite si Guvernul Romaniei, bazat pe o metodologie unică, originară de la Harvard. Programul este focusat pe abordarea antreprenoriatului din punct de vedere comportamental, participanţii având posibilitatea de a testa diverse strategii de business, primind un feedback imediat. Laboratoarele de lucru includ foarte puţină teorie, insistând pe role play-uri, psihologie şi motivaţie.
Empretec este co-organizat de Guvernul României prin Ministerul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, fiind dezvoltat iniţial de David McClelland, profesor şi psiholog la Harvard.

Structura atelierului de lucru este de 9 zile consecutive, iar seminariile se desfăşoară în Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Craiova şi Cluj Napoca. Orientat spre experiment, programul necesită această durată de timp pentru a facilita cu adevărat schimbări comportamentale.

Echipa de training nu este formată din traineri sau profesori, ci din oameni care gestionează una sau mai multe afaceri sau care au urmat la rândul lor programul, fiind certificaţi de către Naţiunile Unite.

Condiţii de participare
Investiţia participantului diferă în funcţie de momentul înscrierii, după cum urmează:
• 990 euro dacă înscrierea are loc cu cel puţin 60 zile înainte de atelierul programat;
• 1090 euro dacă înscrierea are loc între 30 – 60 zile înainte de atelierul programat;
• 1190 euro dacă înscrierea are loc între 7 – 30 zile înainte de atelierul programat.

Include accesul la cele 9 zile de atelier de lucru condus de către echipa româna de traineri cu experienţă în business, certificaţi de către UNCTAD pentru programul EMPRETEC; documentaţia în format fizic; pauze de cafea; masa de prânz. Achitarea taxei de participare este parte integrantă din procesul de înscriere, alături de completarea formularului de înregistrare.

Membrii Clubului Întreprinzătorului Român beneficiază de 10% reducere la taxa de participare.

Date şi locaţii desfăşurare cursuri
Bucureşti: 29 mai- 6 iunie
Constanţa: 12 iunie- 20 iunie
Timişoara: 18 septembrie- 26 septembrie
Craiova: 2 octombrie- 10 octombrie
Cluj Napoca: 13 noiembrie- 21 noiembrie

Cei interesaţi pot găsi mai multe informaţii despre cursurile Empretec la www.apar.biz.

Similar Posts:

28 recommended
comments icon0 comments
0 notes
481 views
bookmark icon

Write a comment...