Stiri

Acces la informații oricând și oriunde cu aplicația POSM de la JJ Displays

• Bookmarks: 27612


Cu peste 14 ani de experiență în producția specializată de displayuri, JJ Displays optimizează comunicarea cu tot lanțul de distribuție prin lansarea aplicației android POSM. Prin intermediul acesteia se urmărește triplarea eficienței comunicării tehnice și operaționale cu distribuitorii din toată țara. Din dorința de îmbunătățire continuă a comunicării precise cu distribuitorii, a creșterii vitezei de răspuns la cererile clienților, precum și a oferirii celor mai scurte termene de livrare a fost concepută aplicația gratuită POSM, disponibilă 24 de ore pe orice telefon sau tabletă cu sistem de operare android.
Cu o singură înregistrare facilă, ai acces la cele mai importante informații printr-un meniu simplificat: sute de produse, oferta generală pentru cele de top, cererea de ofertă și datele de contact. În plus, poți primi instant notificări și informații referitoare la promoții. Începând din acest an, JJ Displays comunică promoțiile pe care le are exclusiv prin aplicatia POSM. Iată care sunt trei avantaje ale aplicației: trimiți o cerere și recepționezi oferta pe adresa ta de email, contactezi rapid agenții de vânzare și accesezi instant sute de produse indiferent de device-ul tău android.
De ce a fost aleasă realizarea unei astfel de aplicații? Ne-a explicat chiar Zsolt Rudnyanszky, Managing Director la JJ Displays: „Trăim în era vitezei, lumea nu prea mai are răbdare să aștepte. Nu se încarcă o pagină web ne uităm pe alt site, dacă nu răspunde la telefon un furnizor îl sunăm pe altul etc. Prin această aplicație dorim să mărim viteza de reacție a distribuitorilor noștri față de clienții lor. Totodată, încercăm să ne adaptăm și digitalizării. Încă din anul 2014 JJ Displays a început să producă stative pentru tabletele clienților care doreau să fie remarcați. Acestea sunt folosite la târguri, evenimente, studii de piață, servicii de comandă taxi, restaurante, muzee, școli etc. De atunci și până acum am dezvoltat și am îmbunătățit aceste tablete oferind și variante securizate, iluminate și foarte elegante. Proiectăm aceste produse pentru orice model de tabletă. Tot din 2014, importăm și tablete profesionale, special concepute pentru uz comercial. Astfel reușim să oferim un pachet complet clienților care doresc să fie remarcați în această eră digitală.”

Similar Posts:

27 recommended
comments icon0 comments
0 notes
612 views
bookmark icon

Write a comment...