Analiza

Bond….400 Banner Bond!

• Bookmarks: 31633


Coordonata : Centrul aglomerat al orașului.
Agentul Special-Stick Banner Bond este “€œantrenat” să facă față celor mai dificile situații și să finalizeze cu succes orice misiune.

Lipirea perfectă și ultra-rapidă a banner-elor pe diferite suporturi sună ca o misiune pentru Banner Bond! Acest agent secret acționează sub formă unei benzi adezive buretoase de cea mai înaltă clasă și este de neîntrecut în aplicații lipicioase pentru bannere.

Banda aderă excelent, chiar și pe suprafețe neregulate, este foarte rezistentă și oferă protecție împotriva dușmanilor periculoși, precum factorii nefavorabili de mediu și razele UV.

Agentul Banner Bond se descurcă admirabil în orice circumstanță și din orice poziție, iar la final lucrarea este admirabilă și misiunea îndeplinită. După o zi de aventură cu Banner Bond, puteți savura liniștiți un martini, ca adevărații agenți speciali!

Profitați în perioada 12 Noiembrie – 12 Decembrie, de serviciile agentului special 400 Banner Bond la super prețul 13.99 euro + TVA!

Pentru mai multe informații despre acest produs va invităm să accesați linkul următor: http://www.leykom.ro/ro/promotii.

Similar Posts:

31 recommended
comments icon0 comments
0 notes
633 views
bookmark icon

Write a comment...