Stiri

CCL Industries a achiziţionat producătorul de etichete Worldmark

• Bookmarks: 8217


Prin intermediul noii achiziţii, grupul canadian CCL Industries intenţionează să mărească capacitatea diviziei proprii de fabricare a etichetelor adezive tehnice destinate, în special, produselor electronice. Specializat în producţia de ambalaje din material plastic şi metal, dar şi în fabricarea etichetelor, grupul canadian CCL Industries a anunţat achiziţionarea companiei scoţiene Worldmark pentru suma de 252 milioane de dolari (aproximativ 176 milioane de euro).

Compania scoţiană Worldmark a prognozat pentru anul în curs o cifră de afaceri de 210 milioane de dolari (146 milioane de euro). Compania are un efectiv de 1.900 de lucrători distribuiţi în nu mai puţin de zece unităţi de producţie în ţări precum China (şase uzine), Mexic, Ungaria, Scoţia, Statele Unite ale Americii şi Taiwan. Worldmark este specializată în fabricarea etichetelor adezive destinate identificării produselor electronice, în special pentru calculatoare portabile, telefoane fixe şi mobile, tablete, servere IT şi routere. Acest tip de etichete din categoria tehnică sunt utilizate pentru identificarea produselor sau a componentelor acestora sau servesc pentru protecţia la şoc şi zgâriere. Tot în această categorie a etichetelor tehnice de la Worldmark sunt incluse şi foliile transparente lipite pentru protecţie pe ecranele telefoanelor inteligente (smartphones).
Până la sfârşitul anului, noii proprietari vor renunţa la marca Worldmark, aceasta urmând să fie asimilată în cadrul CCL Industries. În 2014, CCL Industries a anunţat o cifră de afaceri de 2,6 miliarde de dolari ( aproximativ 2,42 miliarde de euro). Grupul canadian, cu sediul central la Toronto, are 12.900 de angajaţi care desfăşoară activităţi în 112 uzine din întreaga lume.

Similar Posts:

8 recommended
comments icon0 comments
0 notes
217 views
bookmark icon

Write a comment...