Stiri

SIG Combibloc își va dubla în acest an echipa din România

• Bookmarks: 292082


Lider global în furnizarea de ambalaje pentru alimente și băuturi, grupul canadian SIG Combibloc intenționează să își dubleze echipa din România, de la sediul din Cluj, în 2017.

În urma unei investiții de 4 milioane de euro, SIG Combibloc a inaugurat, la sfârșitul anului trecut, la Cluj-Napoca, primul Business Services Center din Europa. Centrul a creat deja 50 de locuri de muncă, iar compania urmărește să își dubleze echipa în anul 2017.

Cifră de afaceri de 1,7 miliarde de euro

Reprezentanții companiei au declarat, într-o conferință de presă, că decizia de a investi la Cluj-Napoca a fost determinată de reputația Clujului de oraș inovator, tânăr, cu lucrători talentați și pregătiți profesional.„SIG Combibloc a inaugurat la Cluj-Napoca primul Business Services Center din Europa, în urma unei investiții de peste 4 milioane de euro care va crea peste 100 de locuri de muncă. Aceștia vor asigura o serie de servicii la nivel european și vor lucra în departamente de finanțe, IT, serviciu clienți, resurse umane. Noul centru se întinde pe o suprafață de 1.200 de mp într-o clădire de birouri. Cluj-Napoca este locul corect în care să fim, decizia de a investi aici a fost determinată de reputația Clujului de oraș inovator cu mulți oameni talentați și bine pregătiți profesional”, a declarat Marco Haussener, director economic Sig Combibloc.

Compania SIG a fost fondată în Elveția în 1853, iar în 1878 a lansat ambalajul din carton pentru băuturi. În fiecare an, SIG livrează peste 21 de miliarde de ambalaje către producătorii de lactate din întreaga lume, 9 miliarde de ambalaje pentru producătorii de băuturi necarbogazoase și 1,6 miliarde de ambalaje pentru producătorii de alimente. Din 2015, face parte din compania canadiană Onex şi a avut anul trecut o cifră de afaceri de 1,7 miliarde de euro.

Similar Posts:

29 recommended
comments icon0 comments
0 notes
2082 views
bookmark icon

Write a comment...