Stiri

Cea mai mare lansare de produse din istoria Xerox transformă procesele de lucru de la birou

• Bookmarks: 32543


Xerox, una dintre companiile care s-au bazat întotdeauna pe inovație ca să eficientizeze modul în care lucrează oamenii a lansat, pe 29 martie, 29 de imprimante și echipamente multifuncționale cu tehnologia ConnectKey® încorporată. Toate acestea beneficiază de funcții de mobilitate simple și sigure, conectivitate în cloud și acces la funcții de creștere a productivității, precum și aplicații.

Noul portofoliu ConnectKey transformă echipamentele tradiționale de imprimare în adevărați asistenți inteligenți și conectați pentru birou, care se adaptează la nevoile în schimbare ale business-urilor moderne. Fluxurile de lucru personalizate, accesul ușor la cloud și funcțiile de securitate pe mai multe niveluri sunt acum la fel de importante cum erau în trecut imprimarea, copierea și faxul.

Gama de produse include o varietate de mărimi, viteze și funcții care să se adapteze atât la nevoile firmelor mici și mijlocii, cât și la cele ale marilor companii, oferind o experiență de utilizare omogenă pentru întreg portofoliul de produse.

 

“Înțelegem transformările prin care trece un birou,” spune Jeff Jacobson, CEO Xerox. “Felul în care lucrăm a evoluat și a trecut de la computerul masiv la dispozitivul mobil. În acest context, am dezvoltat un portofoliu de asistenți pentru locul de muncă, conectați la tehnologiile mobile și pentru cloud, care să faciliteze această evoluție pentru utilizatori.”

Noile produse fac parte din gamele Xerox VersaLink® și Xerox AltaLink®. Gama VersaLink este creată pentru grupurile de lucru mici și include 19 imprimante și echipamente multifuncționale de imprimare (MFP). Seria AltaLink include 10 MFP-uri proiectate pentru grupurile de lucru și volumele de imprimare mai mari. Principalele avantaje includ:

 

  • Procese de business eficientizate – Gata de utilizare sau create special de către partenerii autorizați, aplicațiile încorporate din Xerox App Gallery ajută organizațiile să creeze fluxuri de lucru personalizate pentru operațiuni specifice. De exemplu, îndosarierea fișelor pacienților, gestionarea contractelor imobiliare și facturile din retail pot fi simplificate și transformate în procese mai eficiente, folosind fluxurile de lucru digitale încorporate în echipamente.

 

  • Experiență de utilizare intuitivă – Mulțumită anilor de cercetare de la Xerox, cele 29 de produse au o interfață personalizabilă, care se regăsește doar la soluțiile Xerox pentru birou. Interfața cu utilizatorul este accesată de pe un ecran tactil asemănător unei tablete, care poate fi personalizat pentru diverse medii de lucru și pentru preferințele utilizatorilor individuali.

 

  • Optimizat pentru mobil și cloud – Fluxurile de date pot fi transmise cu ușurință de pe echipamente pe serviciile de stocare, cum ar fi Dropbox, Office 365 sau Google Drive. Angajații mobili pot imprima wireless de pe orice dispozitiv.

 

  • Securitate totală pentru echipamente și informații – Tehnologia ConnectKey oferă un nivel ridicat de siguranță pentru componentele sistemului și pentru punctele care s-ar putea dovedi sensibile. ConnectKey asigură protecție împotriva accesului neautorizat la echipamente, păstrează în siguranță informațiile confidențiale cu ajutorul funcțiilor de criptare și de suprascriere de date pe HDD și filtrează accesul la echipamente.

 

Create în urma colaborării cu lideri din industria securității de rețea, echipamentele cu tehnologia ConnectKey încorporată oferă un plus de siguranță, fiind ideale chiar și pentru cele mai sensibile medii de lucru. MFP-urile AltaLink beneficiază de un nivel suplimentar de securitate, mulțumită parteneriatului nostru cu McAfee.

 

Disponibilitate

Cele 29 de echipamente Xerox AltaLink și Xerox VersaLink sunt disponibile la nivel global în al doilea trimestru. Vă rugăm să verificați disponibilitatea acestor echipamente cu partenerul local Xerox.

 

Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari și unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inovează modul în care lumea comunică, se conectează și lucrează. Experiența noastră este mai utilă ca niciodată, pe măsură ce organizațiile de toate dimensiunile vor să optimizeze productivitatea, să sporească profiturile și să crească nivelul de satisfacție. Xerox oferă sprijin firmelor mici și mijlocii, companiilor, instituțiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum și partenerilor care îi deservesc pe aceștia. Pentru mai multe informații, accesați www.xerox.com.

Similar Posts:

32 recommended
comments icon0 comments
0 notes
543 views
bookmark icon

Write a comment...