Analiza

Consolele Milos utilizate în 5 pavilioane la Shanghai Expo 2010

• Bookmarks: 18582


Consolele Milos au fost folosite în cinci pavilioane la Shanghai Expo 2010, datorită ușurinței de asamblare, a rezistenței foarte bune și a aspectului estetic.

Țările care au apelat la consolele Milos pentru realizarea pavilioanelor au fost SUA, Canada, Singapore, China și Emiratele Arabe Unite. Designul și funcționalitatea se îmbină în aceste produse, creându-se un ambient de vis cu ajutorul unor elemente dinamice de înaltă tehnologie.

Consolele Milos folosesc cadre QuickTruss din aluminiu, suporturi pentru corpuri de iluminat, etriere și elemente de cuplare. Mai utilizează sistemul conic de conectare QuickTruss, care permite și reutilizarea componentelor. Sistemul este suficient de rezistent, încât să susțină corpuri de iluminat, semnalistică sau chiar monitoare TV.

Consolele Milos sunt disponibile în diferite dimensiuni. Cel mai adesea, sunt colorate în argintiu, dar pot fi achiziționate într-o gamă largă de culori. Sunt furnizate de Milos China, dar și de Milos Republica Cehă, unde se află sediul central al companiei.

Similar Posts:

18 recommended
comments icon0 comments
0 notes
582 views
bookmark icon

Write a comment...