Eveniment

Expoziţie pentru tehnologii de iluminare

• Bookmarks: 4105


ELIE 2009 (Electric Lighting International Exhibition) este cel mai important eveniment din România specializat pe segmentul echipamentelor şi tehnologiilor de iluminare, şi va avea loc în perioada 8 – 11 aprilie 2009, la Palatul Parlamentului, Bucureşti pe o suprafaţă de peste 3 000 mp, împărţită în 3 săli de expunere.

Tematica evenimentului acoperă segmentele: corpuri de iluminat pentru interior şi exterior, iluminat arhitectural de interior şi exterior, corpuri de iluminat pentru utilizări speciale, surse de lumină şi accesorii, reclame luminoase. Târgul este organizat de DK Expo, companie specializată în derularea evenimentelor expoziţionale.

Printre cele aproape patruzeci de companii importante din domeniul de iluminat care şi-au manifestat interesul faţă de acest eveniment- participând în calitate de expozant- fac parte Ataş Lighting, Orion Lighting, Osram, Brilux, Amro Group, Caralux, Zexstar şi alţii.

În paralel cu expoziţia vor avea loc evenimente conexe care propun teme de discuţie de maximă actualitate şi interes pentru domenile construcţiilor, proiectării, arhitecturii, precum şi pentru consiliile judeţene şi locale, instituţiile de profil şi industria de echipamente şi tehnologii de iluminat.

Programul de vizitare al expoziţiei ELIE 2009 este :
Miercuri, 8 aprilie: 10:00 – 18:00
Joi, 9 aprilie: 10:00 – 18:00
Vineri, 10 aprilie: 10:00 – 18:00
Sâmbătă, 11 aprilie: 10:00 – 16:00

Vizitatorii interesaţi îşi pot procura invitaţii de pe site-ul www.elie.ro, unde acestea sunt disponibile online. Invitaţia trebuie completată şi printată pentru a fi prezentată la intrarea în expoziţie.

Similar Posts:

4 recommended
comments icon0 comments
0 notes
105 views
bookmark icon

Write a comment...