Analiza

Efect 3D fără ochelari

• Bookmarks: 20 • Comments: 1471


În februarie 2009, Business Week a identificat cele mai importante 20 de inovaţii ale următorilor 20 de ani. Tehnologia 3D fără ochelari s-a clasat pe locul 4, însă NextGen Research estimează că imprimarea 3D va înregistra creşteri cu până la 500 milioane de lire, până în 2013.

Potrivit directorului executiv al Easibind International, Harry Skidmore, industria imprimării conduce pe piaţa tehnologiei „3D fără ochelari”.

“Imprimarea imaginilor 3D este rapidă şi a devenit mult mai accesibilă în ultima vreme. Se estimează că va aduce o serie de noi inovaţii şi aplicaţii, mergând dincolo de prototipuri şi modele”, afirmă Harry Skidmore.

În timp ce imprimarea pe suport lenticular a necesitat o tehnologie nouă, pentru îmbunătăţirea standardelor şi a costurilor și pentru a permite dezvoltarea mediului de afaceri şi extinderea pieței, compania Eastbind International s-a ocupat cu dezvoltarea tehnologiei lentilelor subţiri 3D, menite să ofere o alternativă pentru grafica lenticulară tradiţională dar şi pentru opţiunile de imprimare. Ea poartă denumirea de Pure 3D și poate fi tăiată, îndoită şi ambalată cu uşurinţă pentru obţinerea articolelor puse la vânzare.

În comparație cu imprimarea pe suport lenticular, tehnologia de imprimare Pure 3D oferă tehnologie 3D şi optiuni de animaţie folosind lentile din material bi-focal în diferite grosimi şi straturi de imprimare, care pot fi proiectate prin unghiuri diferite ale lentilelor.

Acest proces creează o iluzie de adăncime şi mişcare și este similar cu tehnologiile care au la bază un ecran, deoarece necesită o linie individuală de vizualizare pentru a crea cele mai bune animaţii 3D.

Avantajul acestui tip de imprimare este faptul că cel care priveşte nu are nevoie de ochelari speciali. Tehnologia oferă claritate şi profunzime prin intermediul unei singure lentile subţiri, care nu necesită unghiuri diferite de vizualizare sau distanţe de focalizare. Obiectivul acţionează ca o lupă, optimizând modelele 3D şi creează astfel o claritate şi o adâncime vizibile din orice unghi.

Easibind International este o companie de design şi imprimare care lucrează cu materiale performante şi cu tehnologii de imprimare inovatoare.

Pentru mai multe informații, accesați www.easibind.com.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon1 comment
1 notes
471 views
bookmark icon

0 thoughts on “Efect 3D fără ochelari

    Write a comment...