Stiri

Prima imprimantă 3D desktop full-color din lume este acum și în România

• Bookmarks: 331180


Leykom, distribuitor al soluțiilor Mcor, oferă pieței din țara noastră Mcor ARKe – prima imprimantă 3D desktop full-color din lume. Aceasta oferă utilizatorilor oportunitatea de a crea, într-o manieră sigură și accesibilă, modele 3D profesionale în culori unice, de o calitate superioară. Ea permite printarea oricărei culori sau text pe modelul 3D. Numai o imprimantă 3D cu ICC (International Colour Consortium) poate face ca imaginea de pe monitor să fie obținută cu acuratețe în realitate. Costul redus de achiziție și operarea face ca imprimarea 3D profesională full color să fie accesibilă.
Mcor ARKe este compactă, ușoară și eco-friendly. Imprimanta este fabricată din materiale reciclate, iar hârtia și modelele imprimate sunt reciclabile. În plus, substanțele chimice utilizate sunt non-toxice, fără emisii nocive. La fel ca Mcor 3D Iris HD, printează în peste un milion de culori, materialul de printare utilizat fiind hârtia, ceea ce duce la costuri de printare accesibile. Ea oferă utilizatorilor tot ceea ce au nevoie pentru a aduce la „viață” modelele preferate, fiind IoT ready.
ces16mcorarkeEste utilizată cu succes în aplicații de prototipare 3D în domenii ca arhitectură, GIS, design industrial, medicină, artă fină, educație. Aplicația gratuită Mcor Mobile permite obținerea și împărtășirea modelelor preferate prin monitorizarea echipamentului de pe IOS sau Android. Software-ul gratuit Mcor pentru computerele bazate pe Mac și Windows ajută utilizatorii să aibă un control complet asupra proiectelor 3D, inclusiv încărcarea, gestionarea, personalizarea și monitorizarea printurilor. Oferă conectivitate completă cu opțiuni de conectare via WiFi, Ethernet și USB. Pentru informații suplimentare accesați website-ul www.leykom.ro sau trimiteți un e-mail la info@leykom.ro.

Similar Posts:

33 recommended
comments icon0 comments
0 notes
1180 views
bookmark icon

Write a comment...