Analiza

EFI dă atenție soluțiilor mobile de imprimare

• Bookmarks: 19526


EFI a anunțat disponibilitatea produsului PrintMe Mobile 2.1, versiunea îmbunătățită a soluției mobile de imprimare patentată de companie.

Îmbunătățirile propuse de noua variantă a softului se referă la o flexibilitate mai mare în ceea ce privește abordarea mai facilă a diverselor rețele sau alte infrastructuri de comunicare digitală. Instalarea și folosirea sa au fost simplificate, însă producătorul pune accent pe beneficiul eficientizării costurilor.

O versiune integrală a softului PrintMe Mobile este disponibilă pentru testare gratuită, pentru o perioadă de 45 zile, la www.efi.com/printmemobile.

Conform prezentării oficiale, PrintMe Mobile este o soluție mobilă software de imprimare foarte convenabilă, care furnizează rezultate scalabile la nivel de calitate și preț. PrintMe Mobile permite imprimarea WI-FI folosind iPad-uri, iPhone-uri și platformele Android.

Caracteristici îmbunătățite ale EFI PrintMe Mobile

  • PrintMe Mobile Link – un add-on gratuit care permite imprimarea Wi-Fi chiar și în configurații complexe de rețele
  • Proxy Server Support – permite conectarea rapidă la o rețea prin servere de tip internet proxy.
  • Microsoft Exchange Server – PrintMe Mobile este compatibil cu Microsoft Exchange Server prin HTTPS, dar și prin protocoale de tip IMAP sau POP
  • Opțiunea creării și exportării cu fișiere cu rapoarte ce include date statistice legate de procesul imprimării, ce pot fi folosite în analize de productivitate mai extinse
  • Un soft de management de trafic care supervizează în timp real etapele procesului de imprimare

Similar Posts:

19 recommended
comments icon0 comments
0 notes
526 views
bookmark icon

Write a comment...