Analiza

Epson SureColor SC – S50610 Imprimantă ultrarapidă pentru semnalistică

• Bookmarks: 31545


Seria de imprimante Epson SureColor a fost lansata de catre EPSON la DRUPA 2012 iar in luna septembrie, imprimantele din aceasta serie au putut fi admirate si la standul companiei Dacora Print de la Print & Sign 2012.

Din aceasta serie face parte si Epson SureColor SC-S50610, o imprimanta concepută pentru a asigura un nivel foarte ridicat de eficacitate, folosind două capete de listare Piezo Thin Film si utilizând simultan două seturi de cerneală CMYK (sau CMYK + alb pentru modelul cu 5 culori), pentru a lista la viteze de peste 51 m2/oră. Un uscător integrat asigură finisarea rapidă a printurilor, iar pentru a creşte şi mai mult productivitatea, unitatea suplimentară de uscare Epson este inclusă ca standard.

Încărcarea unei role noi poate fi efectuată de o singură persoană cu ajutorul sistemului cu cric din spate, iar maneta pentru încărcarea suporturilor este uşor accesibilă atât din faţa, cât şi din spatele imprimantei. Se pot folosi role mai grele, de până la 80 kg, cu ajutorul sistemului opţional pentru încărcarea rolelor grele al imprimantei.

SC-S50610 optimizează automat gestionarea suporturilor şi alinierea capului de listare pentru tipul de suport şi reglează automat tensionarea substratului pentru a permite alimentarea corespunzătoare cu suporturi. Reglajele de alimentare se pot realiza în timpul listării, fără a fi necesară oprirea şi repornirea.

SC-S50610 poate produce orice material, de la postere şi indicatoare până la autocolante pentru maşini. Aceasta imprimanta listează în mod fiabil şi economic pe vinil, pânză, folie transparentă, hârtie fotografică şi pe o gamă de substraturi comune pentru bannere, cu o lăţime de până la 162,6 cm.

Modelul cu 5 culori poate produce printuri în alb de înaltă calitate, atât pe substraturi de nuanţe închise, cât şi pe substraturi transparente. Printurile rezistă la apă şi la lumină timp de trei ani fără laminare*.

Cerneala Epson UltraChrome GS2 este inodoră şi nu conţine nichel, purtând eticheta ecologică Nordic Swan. Imprimanta Epson SureColor SC-50610 are un impact mai redus asupra mediului şi poate fi folosită într-un spaţiu de birouri, deoarece nu necesită ventilaţie specială. Pentru a reduce şi mai mult impactul asupra mediului, precum şi facturile la energie, imprimanta are un consum redus de energie şi este calificată ENERGY STAR

Rezistenţa în aer liber se bazează pe testul intern Epson efectuat în conformitate cu ISO 18930. Rezultatul depinde de condiţiile de mediu, cum ar fi aplicabilitatea şi locaţia. Este posibil să fie necesară laminarea în funcţie de unele condiţii de mediu sau aplicabilitate.

  • Fiabilă şi eficientă
  • Compatibilă cu o gamă amplă de medii de tipărire
  • Încărcarea rolei realizată de un singur operator
  • Ultrarapidă – Listare la 51,8 m2/oră
  • Conformitate cu standardul ENERGY STAR

Dacora Print este partener si furnizor exclusiv pentru seria de imprimate EPSON SureColor, detine personal calificat si instruit de catre EPSON pentru efectuarea service-ului in perioada de garantie si post garantie

Similar Posts:

31 recommended
comments icon0 comments
0 notes
545 views
bookmark icon

Write a comment...