Analiza

Imprimantele HP Scitex, purtătoare de cuvânt ale casei regale suedeze

• Bookmarks: 21411


Imprimantele HP Scitex şi-au dovedit încă o dată performanţele, fiind< elementul central al unei campanii de promovare outdoor în Suedia, ocazionată de mult anunțata nuntă regală.

Pentru celebrarea recentei nunte regale suedeze, o serie de clădiri, poduri şi străzi din Stockholm au fost decorate timp de o săptămână cu imagini de mari dimensiuni care anunţau evenimentul.
Bannerele, posterele şi semnele indicatoare trebuiau să ilustreze intențiile viitorului cuplu regal de a reduce impactul asupra mediului, dar să anunțe totodată celebrarea căsătoriei lor. Organizatorii evenimentului şi-au îndreptat atenţia asupra producătorului local Giant Print, cunoscut pentru proiectele complexe şi tehnologia de ultimă generaţie.

,,În ultimul deceniu, compania a apelat la tehnologia HP pentru a realiza lucrări de cea mai înaltă calitate. Acum, prin intermediul HP Scitex LX800 (320 cm), avem şi mai multe posibilităţi”, a declarat Torbjörn Gunnarsson, manager de proiect la GigantPrint

„Tehnologia HP ne-a permis să obţinem exclusivitatea în producerea materialelor otudoor ale acestui eveniment. Pe lângă calitatea printului, HP HP Scitex LX600 şi LX800 asigură un impact redus asupra mediului” a completat Gunnarsson.

S-au imprimat mai mult de 1000m pătraţi de material, realizându-se de la bannere de mici dimensiuni la portrete cu dimensiuni de 5×7 metri.

Tehnologia HP latex permite realizarea printurilor pentru interior şi exterior, iar în procesul de producţie nu este necesară ventilaţia, deoarece nu se elimină compuși organici volatili. Imprimantele au un sistem intern de uscare al printului şi, în plus, sunt compatibile cu un număr mare de materiale reciclable.

Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
411 views
bookmark icon

Write a comment...