Eveniment

Justick- display electrostatic, adus de Alchemy la Print&Sign

• Bookmarks: 20459


Print&Sign, expoziţia dedicată industriei de tipar şi producţiei publicitare, abundă în lansări şi premiere pentru piaţa din România.

Vizitatorii expoziţiei, care se va desfăşura la Romaero Băneasa, în perioada 21-24 septembrie, vor descoperi la standul Alchemy un produs inovator, marca VKF Renzel, Germania.

Este vorba de Justick display electrostatic – adeziv, o platformă de birou sau săli de conferinţă, pe care obiectele din hârtie au aderenţă. Se pot astfel posta la vedere cărţi de vizită, facturi şi orice alt tip de hârtie.

Alchemy îşi aşteaptă vizitatorii la Print&Sign cu un stand ofertant, la care aceștia vor găsi şi alte produse, precum display carton volumetric pentru foto-art tip “do-it-yourself”, sisteme de tăiere şi finisare (producător Drytac, Marea Britanie), gel Texturare “Frederix” (producător Tara Materials).

De asemenea, printre produsele prezentate se vor regăsi folii oglindă pentru geam faţadă / one way / cu nuanţe metalizate colorate: tente auriu, argintiu, bronz, albăstrui, verde, roșu (producător Reflectiv, Franţa) şi sisteme flexibile de expunere tip pereţi expo-uşori “Folding Display Wall” (VKF Renzel Germania).

Alchemy se numără printre companiile expozante de la Print&Sign, singura expoziţie din România dedicată industriei poligrafice şi producţiei publicitare. Print&Sign 2011 reprezintă platforma ideală de interacţiune între reprezentanţii industriei poligrafice, aducând cele mai noi produse şi servicii din domeniile tipar, offset, flexo şi digital, dar şi din cel al semnalisticii.

Mai multe detalii, pe www.printsign.ro.

Similar Posts:

20 recommended
comments icon0 comments
0 notes
459 views
bookmark icon

Write a comment...