Eveniment

Expozanţii Print&Sign vin cu noutăţi de la FESPA

• Bookmarks: 23473


Inovaţia producătorilor nu a cunoscut limite la ediţia din acest an a FESPA, cea mai mare expoziţie dedicată industriei poligrafice, la nivel european. Câteva companii expozante la târgul Print&Sign 2011 de la Bucureşti au participat în calitate de vizitatori la marele eveniment de la Hamburg. Revenite în ţară, mesajul lor comun este clar: schimbarea face diferenţa!

„Cred că producătorii au încercat să se diferenţieze mai mult prin produse inovatoare. În acest an am observat acest trend mai mult decât în anii precedenţi, când toată lumea încerca să aducă pe piaţă produse din care să vândă volume mari. Acum au adus pe piaţă şi materiale cu aplicaţii mai specializate, de nişă. De exemplu, am văzut la mai mulţi producători de folii autocolante diverse folii speciale pentru colorarea maşinilor: imitaţie de piele, imitaţie de fibră de carbon în diverse culori, imitaţie de tapet satinat. De asemenea, pentru aplicaţiile la interior este o ofertă din ce în ce mai mare de materiale textile din bumbac şi/ sau poliester”, a declarat Lavinia Pop, Sales Manager la Pin Plus Pin.

Cele mai multe dintre noutăţile de la FESPA vor putea fi descoperite şi la Bucureşti, în cadrul expoziţiei Print&Sign. Evenimentul dedicat industriei poligrafice şi de producţie publicitară din România va avea loc la Romaero Băneasa, în perioada 21-24 septembrie 2011.

„La Print & Sign sigur veţi putea regăsi noutăţile lansate de furnizorii noştri şi, sperăm, câteva noutăţi de la producători care nu se aflau până în acest an în portofoliul Grupului Pin”, a conchis Lavinia Pop.

Pentru înscrieri şi mai multe detalii despre Print&Sign 2011, accesaţi www.printsign.ro.

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
473 views
bookmark icon

Write a comment...