Default

După această perioadă industria noastră va fi mai așezată și mai digitalizată

• Bookmarks: 53 • Comments: 12774


Interviu cu Lavinia Pop, director executiv Grupul PIN

Cum au fost afectate stocurile de materiale având în vedere interdicțiile de transport la nivel mondial?
Stocurile noastre au rămas în continuare performante, este adevărat că au crescut costurile de aprovizionare ca timp și bani. Asigurăm partenerii noștri că pot avea încredere și în această perioadă dificilă în competența, responsabilitatea și profesionalismul Echipei – PIN PLUS PIN.

Care sunt măsurile pe care le veți lua pe termen scurt pentru a minimiza pierderile generate de epidemia Covid-19?
Optimizarea costurilor, asigurarea de produse noi care răspund cererilor generate de aceasta situație și reducerea timpului de lucru pentru angajați.

Ați primit de la clienții dvs solicitări de micșorare a prețurilor de la perioada intrării în starea de urgență?
S-a întâmplat într-un singur caz, o considerăm excepție. Mulțumim partenerilor noștri care au înțeles că traversăm cu toții o situație dificilă.

Care este produsul din oferta dvs care a înregistrat cea mai mare scădere? Dar cel care este neafectat?
Materialele și echipamentele pentru print au fost afectate mai mult. În general au crescut produsele care au fost folosite în campaniile de atenționare/prevenire a răspândirii virusului Covid – 19, un exemplu relevant fiind foliile pentru pardoseală.

Ați făcut schimbări în politica referitoare la termenele de plată ale clienților?
Ca să putem avea stocuri performante este nevoie să aprovizionăm sistematic. Partenerii noștri externi ne impun, în continuare, respectarea termenelor de plată. Noi, la rândul nostru, suntem nevoiți să fim stricți. Am păstrat condițiile agreate, dar suntem mai stricți în ceea ce privește respectarea lor.

Cum credeți că va arăta piața peste 6 luni?
Ca în povestea cu Împăratul Roșu: pe seară, într-o vreme a venit Doamna NEVOIA și l-a învățat ce să facă. E greu să previzionăm cât de profunde vor fi schimbările din viața noastră. Totuși, luând în calcul ceea ce trăim în ultimele săptămâni, aș spune ca industria noastră va fi mai digitalizată, mai adaptata noului stil de viață “low touch”, mai așezată.

Similar Posts:

53 recommended
comments icon1 comment
1 notes
2774 views
bookmark icon

One thought on “După această perioadă industria noastră va fi mai așezată și mai digitalizată

    Write a comment...