Analiza

Ultimele înscrieri în Universign INDEX 2009

• Bookmarks: 395


Later edit: Înscrierile în catalogul Universign Index 2009 au luat sfârşit. Vă mulţumim pentru participare şi vă invităm să îl răsfoiţi în avanpremieră în standul Universign de la expoziţia Print&Sign, situat în Pavilionul 14 din cadrul Romexpo.

Pe 30 septembrie se lansează cea de-a patra ediţie a catalogului anual Universign INDEX – Ghidul producătorilor şi furnizorilor din industria de producţie publicitară din România. Aceasta este ultima săptămână în care vă mai puteţi înscrie în acest catalog, alături de jucători ai industriei de producţie publicitară din toate domeniile şi zonele geografice ale ţării.

Ce este Universign INDEX?

Universign INDEX 2009 cuprinde o listă amplă a companiilor din domeniu şi permite identificarea uşoară a unui serviciu specific sau a unei companii anume de producţie publicitară, printr-o structură specială de indexare alfabetică, dupa natura obiectului de activitate sau zona geografică.

Cui se adresează Universign INDEX?

Universign INDEX 2009 va fi lansat şi distribuit, ca şi la ediţiile precedente, în cadrul târgului Print & Sign ce va avea loc în luna octombrie, urmând ca apoi sa fie distribuit prin poştă la peste 3.000 de companii, incluzând agenţii de publicitate şi marile companii interesate de servicii de producţie publicitară, pentru care acest catalog a devenit deja un eficient instrument de lucru.

Care sunt formele de apariţie în Universign INDEX?

Macheta standard, listarea propriu-zisă predefinită, de 9×6 cm (1/4 pag) conţine denumirea şi logo-ul companiei, datele de contact, categoria şi domeniul de activitate, pe un fundal colorat. Costul unei machete standard este de 50 € fără TVA. Automat veţi fi înscris la toate secţiunile catalogului dedicate domeniilor de activitate selectate de dvs. Pentru modalităţi de promovare cu impact mai puternic aveţi la dispoziţie la cerere pachetele de mare publicitate.

Cum pot să apar în Universign INDEX?

Pentru apariţia în Universign INDEX 2009, companiile interesate pot completa formularul on-line accesând pagina special dedicată de pe site-ul www.universign.ro. Înscrierile se mai pot face şi telefonic, contactând redacţia Universign la numărul de telefon 021-335.53.01 sau prin e-mail la adresa: redactie@universign.ro.

Similar Posts:

3 recommended
comments icon0 comments
0 notes
95 views
bookmark icon

Write a comment...