Analiza

Leykom – partener oficial Pack Expo

• Bookmarks: 45606


În perioada 27-30 septembrie va avea loc prima ediție a PACK EXPO 2016, cel mai asteptat eveniment pentru industria de ambalaje si solutii de ambalare.

Partenerul oficial al acestui eveniment este compania Leykom, una dintre cele mai importante firme distribuitoare de materiale și echipamente pentru industria publicitară. Prezența Leykom în calitate de partener oficial al PackExpo susține strategia de acoperire a domeniilor cu cea mai ridicată rată de dezvolatre în domeniul imprimprii digitale.

Vizitatorii standului Leykom din cadrul Packexpo vor avea ocazia să testeze tehnologii performante care asigură o productivitate ridicată: printerul roll-to-roll și rigid Efi H 1625 LED, printerul Mimaki UJF-3042HG, printerul digital inkjet de format mare Roland VersaEXPRESS RF 640, Cutter Plotterul Summa D120, dar și printerul pentru etichete Trojan 2. Dintre acestea, EFI H1625 LED oferă calitate superioră a imaginii și acces la cea mai variată gamă de materiale rigide și flexibile la viteze mari de producție. Fiind echipat cu tehnologie hibrid LED UV, modelul are avantaje precum: două canale de cerneală albă, stație RIP și FIERY XF și funcție de imprimare multistrat printr-o singură trecere.

În plus, urmărind tendinţele din industrie, Leykom completează portofoliul de echipamente profesionale cu cele mai noi tehnologii 3D: seria de imprimante 3D ULTRA 3SP Series și Leapfrog XEED. Astfel, vizitatorii pot participa la demonstratii de printare 3D, ca parte integrata a procesului de design si prototipare de ambalaj.
Leykom vă așteaptă la standul (53-54) din Pavilionul Central, parter (nivel 0).

Mai multe detalii la www.leykom.ro

Similar Posts:

45 recommended
comments icon0 comments
0 notes
606 views
bookmark icon

Write a comment...