Eveniment

Leykom si RPD isi unesc fortele “pentru ingeri fara aripi”

• Bookmarks: 23572


Campionatul National QWAN KI DO de copii si juniori care s-a desfasurat in perioada 23-24 martie 2013, la Sala Polivalenta din Iasi, si-a continuat anul acesta campania caritabila inceputa in anii anteriori, indreptandu-si de aceasta data atentia catre copiii abandonati din Spitalul Sfanta Maria. La aceasta campanie caritabila au raspuns atat Leykom cat si Romanian Paper Distribution (RPD). Avand incredere in mesajul educational al acestui proiect, cele doua companii l-au sustinut si l-au sponsorizat, bucurandu-se sa fie alaturi de copiii orfani.

Afis_CNCJ_2013

Campania s-a numit „Pentru ingeri fara aripi” si a avut ca scop strangerea de fonduri pentru achizitionarea de materiale, jucarii si alte produse menite sa imbunatateasca viata „ingerilor abandonati”. Evenimentul s-a manifestat prin intermediul capionatului de QWAN KI DO, o arta mariala care reprezinta un complex de exercitii fizice, o scoala de comportament si o metoda de cunoastere si de dezvoltare personala, aceasta fiind una dintre cele mai vechi arte martiale. QWAN KI DO nu numai ca este un mod de viata dar aduce si echilibru fizic, mental si emotional. Toti participantii au purtat insigne cu sloganul companiei, insigne care au fost vandute fiecare cu 5 ron, bani care au ajuns in fondurile stranse pentru copii. In aceasta actiune, campania „Pentru ingeri fara aripi” a colaborat si cu asociatia Ador Copiii din Iasi, o asociatie nonguvernamentala infiintata in anul 2004, acreditata sa ofere servicii in domeniul adoptiei interne.

„Este crucial sa-i invatam pe copiii nostri sa se obisnuiasca cu succesul altora, deoarece bucuria pe care o resimtim pentru ceilalti alunga din inima instinctul egoist si josnic care ne transforma in dusmani in fata triumfului.”, au declarat cei de la clubul de QWAN KI DO din Iasi.

Mai multe detalii aici

Ingeri Fara Aripi

Similar Posts:

23 recommended
comments icon0 comments
0 notes
572 views
bookmark icon

Write a comment...