Eveniment

Noul site ProSEP, dedicat partenerilor nostri!

• Bookmarks: 22513


La vremuri digitale noi, site-uri noi.

La 6 ani de la lansarea site-ului, ProSEP vine cu o imagine noua, inedita in acest zona de bussiness, prin platforma de informare seplastics.ro. Lansarea noului site a avut loc la inceputul lunii Martie si a venit cu multe imbunatatiri estetice, functionale si probabil cu cele mai complete informatii tehnice si comerciale despre semifabricatele din material plastice existente la ora actuala in spatiul virtual romanesc.

ProSEP_FB_cover_1

Resursa ta in materie de semifabricate plastice.

Noul site oferă o imagine mult mai completa asupra gamei diversificate de produse oferite de ProSEP. Seplastics.ro – resursa ta in materie de semifabricate plastice – este dedicat cu precadere partenerilor de afaceri ProSEP, incercand sa ii ajute cu informatii tehnice necesare in rezolvarea problemelor cu care se confrunta zi de zi in afacerea lor. Toate aceste informatii sunt sustinute si de suportul tehnic al consultantilor de vanzari ai ProSEP.

Toata informatia si datele tehnice de care ai nevoie.

Fie ca vorbim de materiale plastice dedicate industriei publicitare sau folosite in constructii sau arhitectura, noua platforma seplastics.ro vine cu o gama completa de informatii generale sau tehnice, toate prezentate pana in cel mai mic detaliu si cu documentatie tehnica complet tradusa in limba romana.
Se poate afirma fara teama de a gresi ca acest nou site va fi o sursa activa de informare concentrata pe materialele plastice folosite in diferite aplicatii din industria de publicitate sau arhitectura

WikiPlastic – ne informam pentru tine!

Pe langa informatiile tehnice si comerciale extrem de detaliate despre produsele care le comercializeaza, ProSEP vine cu o inovatie absoluta – WikiPlastic. Aici puteti gasi diferite informatii despre materiale plastice, studii de caz, aplicatii, know-how, intrebari frecvente, comparatii tehnice, tips&tricks, galerii foto cu aplicatiile diverselor produse. Toate aceste informatii sunt actualizate si completate la intervale scurte de timp, astfel incat WikiPlastic devine o pagina care trebuie urmarita indeaproape pentru a fi la curent cu noile informatii publicate. Asa ca nu uita sa te abonezi la newsletterul ProSEP!

Know-how – Gandim „materialul si solutia potrivita pentru aplicatia ta”

Specialistii ProSEP va pot ajuta in alegerea materialului si solutiei potrivite pentru o gama larga de aplicatii si pot fi un real ajutor in rezolvarea problemelor tehnice cu care se confrunta clientii lor.

Oferte speciale

Tot aici se pot gasi promotii la diferite materiale, actualizate in fiecare luna, astfel incat vizita pe noul site sa devina profitabila inca de la primul click, iar prin abonare la newsletter, ofertele viitoare vor ajunge, fara efort, direct in casuta ta de mail.

ProSEP si site-urile de socializare

ProSEP este prezent si pe principalele medii de socializare:
facebook: http://www.facebook.com/ProSEP.Online;
Twitter: https://twitter.com/ProSEPOnline.
Astfel clientii si partenerii sai pot fi in permanenta la curent cu noile informatii si oferte.

Se poate conta pe ProSEP pentru a oferi acces la o gama larga de produse la care se adauga experienta si competenta specialistilor sai in termeni de a gandi „materialul si solutia potrivita pentru aplicatia ta”, astfel incat, la final sa se obtina rezultatele pe care clienti sai le asteapta si le merita.

ProSEP crede ca succesul vostru inseamna succesul sau si prin urmare isi construieste afacerea in consecinta.

Similar Posts:

22 recommended
comments icon0 comments
0 notes
513 views
bookmark icon

Write a comment...