Stiri

Perspective promiţătoare pentru manroland

• Bookmarks: 21470


Negocierile purtate de manroland cu posibili investitori în perioada de insolvenţă au o evoluţie încurajatoare. Auditorul Werner Schneider de la biroul de avocatură a Schneider, Geiwitz & Partner a condus în ultimele zile numeroase negocieri cu diverse părţi interesate. „Avem acum mai mulţi parteneri de discuţii cu care suntem implicaţi în negocieri şi care sunt  interesaţi la modul cel mai serios de toate cele trei unităţi de producţie din Augsburg, Offenbach şi Plauen,” a spus Schneider, vorbind despre situaţia companiei.

Scopul final continuă să fie cel de a vinde până la sfârşitul perioadei de insolvenţă, şi anume 31 ianuarie 2012, unele părţi esenţiale ale companiei pentru a asigura continuarea operaţiunilor şi a salva cât mai multe locuri de muncă. Având în vedere interesul potenţialilor cumpărători, aceasta rămâne un obiectiv fezabil. „Cu toate acestea, nimic nu a fost încă semnat”, a adăugat Schneider. În acest context, el a mulţumit de asemenea, reprezentanţilor angajaţilor pentru excelenta cooperare şi colaborarea constructivă de care au dat dovadă pentru o a facilita vânzarea.

Producţia în fabricile manroland decurge în continuare normal. Două rotative ofset de 96 pagini LITHOMAN tocmai au fost instalate, iar o altă mașină de acest tip va fi livrată în câteva zile. Divizia de mașini plane va livra 29 de maşini până la sfârşitul lunii ianuarie. Conform situaţiei comenzilor producţia va continua şi după 31 ianuarie 2012.

Negocierile duse de administratorul judiciar şi conducerea manroland au prevenit anularea comenzilor plasate. Toate angajamentele sunt respectate, activitatea oparaţională decurgând în continuare fără probleme, datorită finanţării primite. De asemenea, serviciile acordate clienţilor existenţi, decurg neperturbate.

(Sursă: Schneider, Geiwitz & Partner)


Similar Posts:

21 recommended
comments icon0 comments
0 notes
470 views
bookmark icon

Write a comment...