Default

Print Magazin nr.9 – Decembrie 2009

• Bookmarks: 14440


Încheiem primul an editorial alături de dumneavoastră, cititorii noştri fideli. Un an greu pentru întreaga societate românească şi mai ales pentru industria grafică, presărat cu multe probleme şi mai puţine succese la nivel profesional.

Apariţia Print Magazin în plin început de criză economică, a surprins nu atât prin perioada dificilă aleasă pentru lansare – teoretic inoportună pentru acest gen de investiţii – cât prin nivelul calităţii grafice şi a conţinutului editorial coerent, îmbunătăţit în mod consecvent după fiecare nouă ediţie.

Împreună cu dumneavoastră, am avut în primul rând de învăţăt, mai ales să nu facem aceleaşi greşeli pe care le-au făcut editorii mai harnici care au lansat publicaţii de profil cu mai mulţi ani în urmă. Aceea de a nu trăda promisiunea de a fi o publicaţie editorială echidistantă, care promovează profesionalismul şi se implică constant în rezolvarea problemelor industriei – sau să evităm să devenim prizonierii autosuficienţei şi aroganţei faţă de publicul cititor sau parteneri.

Drumul pe care l-am ales nu este simplu şi nici comod. În primul rând pentru toţi colaboratorii care au renunţat la o parte din puţinul timp liber pe care îl au la dispoziţie pentru a vă împărtăşi câte ceva din experienţa lor profesională.

Profesioniştilor precum Dorin Piţigoi, Cristina Calafeteanu, Prof. Frank Romano, Maria Văleanu, Mihaela Amzăr şi multor altora nenumiţi aici, le mulţumim şi le transmitem respectul nostru.

%newline%

La fel de mult dorim să le transmitem respectul şi mulţumirile noastre tuturor advertiserilor care au ales publicaţia Print Magazin ca instrument de publicitate pentru produsele sau serviciile lor. Ei sunt cei care ne-au oferit gura de oxigen necesară pentru a putea edita şi publica revista la acelaşi nivel de calitate, număr de număr. Sunt cei care au crezut şi cred în continuare în noi, încredinţându-ne o parte din bugetele lor de publicitate, chiar pe timp de criză. Fie că vorbim despre Agressione, Antalis, Asel, Electronic Design & Consulting Group, Epple Druckfarben, Epson, Europapier, Euro Expo Trade Fairs, Euro Top Grafix, Grafitec, Grup Transilvae, Heidelberger Druckmaschinen, Henn Group, Italian Express, Liftcon Graphics, KBA prin Prosystem Print, Kruger Brent, Manroland, Mayr-Melnhof Packaging România, Mozaik Consulting, Müller Martini, Nis Electronic, Papyrus, Printman, Renz, RPD, Rom Kuvert, Sistelse, Sothis Print şi mulţi alţii cărora îmi cer scuze dacă i-am omis, toţi au contribuit la succesul Print Magazin.

Totodată, vreau să transmit calde mulţumiri tuturor cititorilor, fie că sunt companii sau persoane fizice, care au ales să se aboneze la revista noastră contribuind substanţial la creşterea tirajului publicaţiei şi, implicit, la sporirea audienţei.

Nu în ultimul rând, doresc să mulţumesc echipei noastre redacţionale ale cărei efort şi abnegaţie nu pot fi nici contorizat şi nici răsplătite la justa lor valoare, decât în viitor. Aşadar vouă – Dan Călin, Monica Muscă, Marius C. Romaşcanu, Cecilia Caragea, Horaţiu Slăvescu şi Mădălina – vă fac o adâncă plecăciune şi vă transmit întreaga mea consideraţie!

%newline%

Am lăsat pentru încheiere numele celui de care se leagă indisolubil revista Print Magazin, Relu Liciu, manager şi co-proprietar al editurii. Este cel care şi-a dedicat întreaga energie şi experienţă, renunţând nu de puţine ori la viaţa de familie pentru a face posibilă apariţia fiecărei ediţii a acestei reviste în care crede mai mult decât oricine. Alături, doresc să-i spun un sincer mulţumesc şi domnului Gheorghe Nicolae, celălalt acţionar al editurii, pentru că a crezut fără echivoc în proiectul Print Magazin şi în valorile pe care această publicaţie le promovează. Prima ediţie Print Magazin de anul viitor, publicată în februarie 2010, va fi un bun prilej pentru a vă oferi câteva surprize editoriale pe care cu certitudine le veţi aprecia.

În acest sens, trebuie să amintesc că arhitectura noii strategii de dezvoltare a Print Magazin este construită atât pe fundamentul nevoilor dumneavoastră specifice de informaţie, cât şi în conformitate cu standardele internaţionale ale publicaţiilor din industria grafică. Până atunci însă, în numele echipei Print Magazin, vă doresc Sărbători Fericite şi un An Nou plin de împliniri profesionale şi personale!

Similar Posts:

14 recommended
comments icon0 comments
0 notes
440 views
bookmark icon

Write a comment...